Mestské bicykle a elektrobicykle – pohodlne a štýlovo

Nech už hľadáte dostupnosť, dizajn alebo len praktickosť, nabrať inšpiráciu môžete aj z nášho výberu klasických alebo elektrických bicyklov na jazdu nielen po meste.

Marin Fairfax 3 – 919 €

Nazvať ho môžete fitness bicyklom, alebo aj cesťákom s rovnými riadidlami. V oboch prípadoch budete mať pravdu, pretože Fairfax 3 kombinuje pohodlnosť mestského bicykla so svižnosťou športovej „žiletky“. Hliníkový rám dopĺňa karbónová vidlica. Prevodový systém 2x9 je ideálny aj na rýchle presuny či strmé uličky. Pohodlie dodajú 35 mm široké plášte Vee Tires. Bicykel poskytuje možnosti uchytenia príslušenstva, ako sú blatníky a nosiče. Jeho maloobchodná cena je 1 049 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Marin Fairfax 3

Marin Fairfax ST 2 – 679 €

Dostupnejší model Fairfax ST 2 disponuje zníženou hornou rámovou rúrkou. To však nie je znamením, že ide o výhradne dámsky bicykel. Je to praktické riešenie pre ľudí, ktorí sa potrebujú často presúvať mestom v menej flexibilnom civilnom oblečení. Takto majú nasadanie a zosadanie o niečo jednoduchšie. Výbavu tvorí spoľahlivá sada Shimano Claris 2x8. Rám je vyrobený z hliníka, rovnako ako aj pevná vidlica. Dostupný a praktický Marin Fairfax nájdete za odporúčanú cenu 729 € na našom MTBIKER eshope.

Marin Fairfax ST 2

BMC 257 AL Four ST – 1 079 €

Neprehliadnuteľný. Ak hľadáte nenápadnú, no praktickú „štýlovku“ do mesta, nevynechajte tento model od švajčiarskeho výrobcu BMC. Ide o verziu ST, teda so zníženou hornou rámovou rúrkou pre ľahšie nasadenie a zosadanie. V ponuke ho však nájdete aj v klasickej verzii. Poteší vás, že už od kúpy na ňom nájdete blatníky, zadný nosič či stojan. Je vybavený pevnými osami, pre lepšiu tuhosť, praktickým jednoprevodníkom s 11 rýchlosťami a hydraulickými brzdami. MOC je 1 199 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

BMC 257 AL Four ST

CTM Metric C 29 – 2 199,99 €

Slovenský výrobca CTM prichádza s elektrobicyklom Metric C. Motor Bafang disponuje krútiacim momentom 80 Nm. Energiu čerpá z batérie s kapacitou 630 Wh. Táto kombinácia bohate stačí na dochádzanie aj výlety po cyklotrasách po práci. Určite tiež poteší výbava, ktorá zahŕňa blatníky, stojan, zadný nosič, predné a zadné svetlo. Priemer kolies je 29”, čo zaručuje lepšiu priechodnosť prekážkami mestskej infraštruktúry. Na pohodlí istotne pridá aj odpružená vidlica. MOC je 2 199,99 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

CTM Metric C 29

Kellys Estima 10 – 1 799 €

Kellys v ponuke mestských bicyklov rozhodne nezaostáva. Do nášho výberu sa dostal model Estima 10. Ide o dámsky elektrobicykel, ktorý je zameraný na skutočné pohodlie. Odpruženej vidlici sekunduje odpružená sedlovka. Pre jednoduché nasadanie či zostupovanie je konštruovaný s čo najnižším stredom. Motor aj batéria pochádzajú od Shimana. Vo výbave nájdete blatníky, nosič či kompletné osvetlenie. Odporúčaná cena je 2 299 €. V troch farebných variantoch ho nájdete na MTBIKER eshope.

Kellys Estima 10

Haibike Trekking Cross 9 – 2 499 €

Dochádzať do práce alebo za priateľmi do mesta je jedna vec. Ak ste zároveň aj milovníkom prírody, poľných cestičiek či skratiek cez park, môže byť pre vás zaujímavým dvojkolesovým parťákom tento Haibike. Nech vás konštrukcia „LowStep“ neodradí, je to hlavne o pohodlí pri nasadaní a zosadaní. Kolesá s priemerom 27.5” a široké, odolné plášte si poradia aj s menej udržovanými cestami či terénom. Jedenásť prevodov vás dostane tam, kam potrebujete bez kompromisov. MOC je 4 199 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Haibike Trekking Cross 9

Tern LINK B8 20" – 759 €

Prídete na pracovisko, za pár sekúnd zložíte bicykel, vezmete ho „pod pazuchu“ a schováte ho v šatni alebo za stôl v kancelárii. Poprípade, ak často cestujete autom na služobné cesty, no chcete po pracovnej dobe trochu „vypnúť“ a vyvetrať sa, toto môže byť váš ideálny spoločník. Jedna veľkosť je prispôsobiteľná jazdcom od 142 do 190 cm. Osemprevodový systém je kombinovaný s 20” kolesami a kotúčovými brzdami. K tomu má vo výbave blatníky a nosič. Odporúčaná cena je 759 €. V troch farbách ho nájdete v MTBIKER eshope.

Tern LINK B8 20

Mongoose Rogue 27.5 – 749 €

Pekný, štýlový bicykel s nádychom retro dizajnu vďaka plášťom s hnedou bočnicou a zahnutým riadidlám. Klasický vzhľad je len zástierkou, pretože inak je Rouge vybavený modernými hydraulickými brzdami Tektro, prevodovým systémom 2x9 kombinovaným z komponentov Shimano a Sunrace. V cene dostanete výbavu v podobe blatníkov a tiež aj zadného nosiča. Objemné plášte dodajú na pohodlí aj na drsnejšom povrchu mestských ciest. Odporúčaná cena bicykla Mongoose je 750 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Mongoose Rogue 27.5
Viac bicyklov alebo príslušenstva pre cyklistiku nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Mestské bicykle - so štýlom na kávu aj do práce PR článok

Mestské bicykle - so štýlom na kávu aj do práce

Jazda mestom nemusí byť nudná. O tom ťa presvedčí aj naša ponuka štýlových bicyklov. Urobíš tak niečo nielen pre svoje zdravie, ale aj pre životné prostredie.
Mestské bicykle do kaviarne aj na nákup PR článok

Mestské bicykle do kaviarne aj na nákup

Nie vždy je bicykel len „raketa“ zameraná na tvrdý tréning. Pri presúvaní sa po meste je dôraz kladený skôr na pohodlie a praktickosť.
Unboxing: Marin Kentfield 1 - „retrobike“ v modernom šate

Unboxing: Marin Kentfield 1 - „retrobike“ v modernom šate

Tentoraz si trochu oddýchneme od zdvihov a výkonov a miesto toho sa pozrieme na „klasiku,“ s ktorou môžete vyraziť či už na kávu do mesta, alebo na cyklotrasu.
keyboard_arrow_up