Spúšťame Tréningový Manažér v spolupráci s TRM

MTBiker.sk a TRM.sk spojili sily a vytvorili sekciu Tréningový Manažér, ktorý umožňuje užívateľom MTBiker.sk zaznamenávať svoje výjazdy, analyzovať ich a porovnávať s ostatnými bikermi registrovanými na MTBiker.sk. Tento článok vysvetlí, ako Tréningový Manažér funguje.

V čom spočíva spolupráca?
TRM.sk vznikla v máji 2008 a od začiatku pritiahla veľké množstvo bikerov, ktorí mali záujem zaznamenávať svoje tréningy, výjazdy a preteky a porovnávať sa s ostatnými bikermi. Tréningový manažér TRM je kvalitná webová aplikácia, ktorá práve toto umožňuje. MTBiker.sk obsahoval (dodnes) sekciu tréning, ktorá bola veľmi zjednodušenou verziou tréningového manažéra TRM. Nakoľko mali odzačiatku MTBiker.sk a TRM.sk priateľské vzťahy, vznikla myšlienka spojiť sily a umožniť komunite bikerov z MTBiker.sk používať produkt TRM v rámci stránky MTBiker.sk. Po dlhých (veľmi, veľmi dlhých) mesiacoch integrácie a testovania vám chceme predstaviť Tréningový Manažér, ktorý všetkým registrovaným bikerom na MTBiker.sk umožňuje využívať možnosti TRM a to priamo na stránke MTBiker.sk a bez nutnosti registrácie na TRM.sk.

Aké sú výhody pre užívateľov MTBiker.sk?
Užívatelia MTBiker.sk získajú prístup ku všetkým funkciám TRM a budú môcť zdielať svoje tréningy a preteky s ostatnými registrovanými bikermi na MTBiker.sk. Proces registrácie je zjednodušený a užívateľské kontá na MTBiker.sk a TRM.sk budú spojené (toto spojenie je možné zrušiť). Toto umožní bikerom na MTBiker.sk pridávať a zdielať svoje výjazdy cez sekciu Tréningový Manažér na http://www.mtbiker.sk/trm.

Aké sú výhody pre členov TRM.sk?
Terajší členovia TRM.sk si môžu jednoducho prepojiť kontá na TRM.sk a MTBiker.sk a využívať funkcie TRM v postredí MTBiker.sk. Táto spolupráca prinesie nových užívateľov na TRM.sk a spraví ho tak zaujímavejším a živším pre súčasných členov.

Ako Tréningový manažér funguje?
Tréningový manažér má 3 hlavné podsekcie:

TRMRebríček: zobrazuje 4 tabuľky. Prvá tabuľka zobrazuje užívateľov z MTBiker.sk, ktorí v tomto mesiaci uložili výjazd do TRM.sk, v poradí podľa počtu bodov získaných za tieto výjazdy. Druhá tabuľka zobrazuje teamy, ktoré obsahujú aspoň jedného bikera z MTBiker.sk, kde aspoň jeden biker pridal tento mesiac výjazd. Tretia tabuľka je podobná tej prvej; ale zobrazuje všetkých bikerov z MTBiker.sk, ktorý pridali aspoň jeden výjazd. Konečne, štvrtá tabuľka zobrazuje teamy, ktoré obsahujú aspoň jedného bikera z MTBiker.sk a kde aspoň jeden biker pridal výjazd.
 

TRMTRMProfil bikera a teamu: predstavuje tréningový profil užívateľa / teamu. Zobrazuje základné údaje o užívateľovi (ako je región, vek, fyzická aktivita, počet výjazdov…) či teame (región, zakladateľ, popis…), členstvo v teamoch (prípadne členov teamu), detailné a filtrovateľné štatistiky výjazdov, pretekov a tréningu na rotopéde a záverečný prehľad aktivity. Screenshoty, prípadne živé profily na http://www.mtbiker.sk/trm vám ukážu, aké dáta TRM.sk zbiera a zdieľa.

Pridávanie a prezeranie výjazdov sa deje na stránke TRM.sk, ale zo sekcie Tréningový Manažér mate jednoduchý prístup k svojím výjazdom – bez nutnosti prihlásiť sa na TRM.sk. Stačí kliknúť na odkaz, keď ste prihlásený na MTBiker.sk a autentifikácia prebehne na pozadí.

Ako začnem?
Zapojiť sa do Tréningového Manažéra je jednoduché. Prejdite do sekcie http://www.mtbiker.sk/trm a začnite zdieľať svoje výjazdy:

a.) Ak ste registrovaný užívateľ MTBiker.sk a nie ste registrovaný na TRM.sk, kliknite na odkaz pre registráciu na TRM.sk. Vaše kontá budú spojené a štatistiky sa budú objavovať v sekcii Tréningový Manažér.
b.) Ak ste registrovaný užívateľ a ste registrovaný užívateľ TRM.sk, kliknite na odkaz pre spojenie kont. Vaše štatistiky sa objavia v sekcii Tréningový Manažér okamžite.

Ďalšie informácie nájdete aj v článku na http://www.trm.sk/index.php?go=news&id=10028.

Ak mate akékoľvek otázky, pripomienky či komentáre, priestor pre ne je pod článkom.

PS: toto nie je prvý apríl " title="
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Základný strečing pre cyklistu - znovuzrodenie po výjazde

Základný strečing pre cyklistu - znovuzrodenie po výjazde

Bolí ťa po jazde chrbát, krk alebo nohy? Strečing cyklistom pomáha, mám to odskúšané.
Čo ma baví na trenažéri túto zimu - Meet Up, Saris, Makuri Islands

Čo ma baví na trenažéri túto zimu - Meet Up, Saris, Makuri Islands

Čo som zmenil vo výbave a v jazdení na trenažéri tento rok a čo ma najviac zabáva v aktuálnej „zwiftovacej" sezóne?
keyboard_arrow_up