Univerzálna výbava pre rôzne aktivity

Zmeniť občas pohyb alebo aktivitu nie je na škodu. Kupovať ale na všetko zvlášť výbavu by bolo finančne náročné, preto máme radi univerzálnosť. Čo sa môže hodiť nielen cyklistom?

Výber výbavy je vždy náročná a často zdĺhavá cesta. Raz je aspektom počasie, inokedy prostredie, v ktorom sa pohybujeme, a nakoniec aj samotná aktivita, ktorej sa chceme venovať. Nakoniec sa dostaneme k finančnému hľadisku, kedy rozhoduje aj hodnota produktu za danú sumu, resp. na čo všetko daný produkt môžeme využiť. Pripravili sme pre vás malý výber univerzálnosti.

CamelBak Crux 2 l - 27,99 €


To najpodstatnejšie pri akejkoľvek aktivite je hydratácia. Jej podceňovanie môže byť až životu nebezpečné. Výrobca CamelBak patrí k špičke, čo sa týka systémov pitného režimu. Model rezervoáru Crux má objem 2 litre, vybavený je širšou hadičkou s lepším prietokom, splošteným tvarom, aby nezaberal veľa miesta v batohu. Samozrejmosťou je vyhotovenie bez BPA a iných nebezpečných látok. Hodnota MOC je 41,99 € a nájdete ho v MTBIKER eshope.

Silvini Veroli - 53,99 €


Dámske legíny od českého výrobcu Silvini sú vhodné takmer na všetky športové aktivity, zároveň sú dostatočne štýlové, aby vynikli aj počas bežného nosenia. Okrem toho výborne poslúžia aj ako spodná vrstva počas chladnejších dní, napríklad na lyžovačke. Sú vyrobené z priedušného materiálu, ktorý rýchlo schne. Sú pružné, no zbytočne nesťahujú. Na výber máte z troch farebných vyhotovení. Doporučená MOC je 59,99 € a nájdete ich v MTBIKER eshope.

Garmin Instinct 2S Solar - 449 €


Instinct 2S sú druhou generáciou známych športových GPS hodiniek. Označenie S prezrádza, že ide o produkt určený pre menšie zápästie. Ak hovoríme o univerzálnosti, tak Instinct 2S sú jej stelesnením. Okrem denného monitorovania zdravia, aktivity a GPS údajov, s nimi môžete behať, bicyklovať, liezť, bežkovať či kajakovať. Nezľaknú sa ani kombinovanej aktivity, akou je triatlon. Životnosť batérie počas používania predlžuje solárne dobíjanie. MOC produktu 449 € a nájdete ich v MTBIKER eshope.

Infini Super Lava 4F - 33,99 €


O svetlách sme toho v našom magazíne už popísali dosť. Ak patríte k jazdcom, ktorí nemajú problém jazdiť skoro ráno alebo trénujú za šera, viete, že „vidieť a byť videný“ nie je len také prázdne heslo. Infini SUPER LAVA na to reaguje svietivosťou 300 lúmenov a konštrukciou, ktorá umožní vidieť svetlo aj z boku. Dokáže pracovať v štyroch režimoch. Podľa toho je daná aj výdrž batérie od 1,5 hodiny do 12 hodín. Svetlo hliníkovej konštrukcie má doporučenú MOC 37 € a nájdete ho v MTBIKER eshope.

Julbo RUSH REACTIV Performance 0-3 - 189 €


Ochrana zraku, resp. očí, je pri cyklistike, hneď po prilbe, tá najdôležitejšia. Platí to však pri akejkoľvek outdoorovej aktivite. Rôzne svetelné podmienky nás nútia vlastniť niekoľko typov okuliarov alebo aspoň náhradných skiel. Alternatívnym a univerzálnym riešením môžu byť okuliare s fotochromatickými sklami, ktoré sa automaticky stmavujú a rozjasňujú. Julbo RUSH REACTIV majú nastaviteľný rám aj nosník, sklá zas úpravu Anti-fog. MOC je stanovená na 189 €. Nájdete ich v MTBIKER eshope.

Suunto 9 Baro - 349 €


Športové hodinky pre dlhé tréningy a epické výlety. Rám je vyrobený z titánu, čo zabezpečuje ich ľahkosť a pohodlnosť pri nosení. Naviac je hypoalergénny a odolný voči poškriabaniu. Majú dotykovú obrazovku s troma tlačidlami, optické meranie tepu, možnosť záznamu rôznych aktivít, navigáciu pomocou azimutu a dokonca ukazovateľ VO2 max. MOC je stanovená na 349 €. Nájdete ich aj spolu s inými verziami na našom MTBIKER eshope.

Fenix HM65R-T - 99,90 €


Každý dobrodruh by mal absolvovať nočnú aktivitu. Či už to bude skialpový výstup do sedla, odkiaľ sa pozriete na západ slnka, alebo naopak skorá ranná turistika, či beh. Čelovka Fenix sa postará o dostatok svetla vďaka dvom reflektorom s celkovým výkonom až 1500 lúmenov. Jeden reflektor vytvára skvele zaostrený svetelný lúč s dosvitom až 170 metrov a druhý má širokú svetelnú stopu. Výkonná čelovka má stanovenú MOC na 99,99 €. Nájdete ju v MTBIKER eshope.

Osprey Escapist 25 - 117 €


Dobrý batoh nie je len o tom, že sa doň veľa zmestí. Znamená to aj pohodlné popruhy, dobré odvetranie, pretože ho budete mať na chrbte počas náročného dňa v teréne. Escapist má objem 25 l, je určený primárne cyklistom, ale zvládne omnoho viac. Nájdeme na ňom pútko na prilbu či pláštenku v prípade dažďa. Vyrába sa v dvoch veľkostiach S/M a M/L a je pripravený na použitie s vodným rezervoárom. Doporučená MOC je 147 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Doslova stovky ďalšieho príslušenstva nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
keyboard_arrow_up