Výbava na sezónu - čo sa môže hodiť

Hlavná sezóna sa blíži a s ňou aj nové výzvy, dobrodružstvá a tréningy. Takisto je to príležitosť absolvovať ich s novými a zaujímavými kúskami výbavy.

CamelBak Mule 12 - 96,99 €


Ak je tvojím revírom les a traily a máš rád celodenné výjazdy, zaiste oceníš šikovný batoh, do ktorého naskladáš potrebnú výbavu a pojme aj tekutiny naviac. CamelBak Mule má úložný priestor 12 litrov, z čoho 3 litre zaberá rezervoár Crux™. Nájdeš tu množstvo šikovných vychytávok, napríklad integrovaný organizér, pútko na blikačku či popruh na prilbu. Súčasťou je aj odnímateľný hrudný a bedrový pás, aj chrbtový systém Air Support. Jeho cena je 130 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Force Sonic - 79,99 €


Fotochromatické sklá v poslednej dobe rastú na popularite vďaka svojej univerzálnosti. Okuliare Force Sonic možno využívať pri jazdení počas dňa i podvečer, keďže automaticky korigujú priepustnosť svetla od 14 do 69 %, v závislosti od podmienok. Samotné polykarbonátové sklá sú ošetrené úpravou Antifog a Antiscratch, ktoré ich chránia pred zahmlievaním a poškriabaním. Navyše tu nájdeme aj pevné a pružné grilamidové nožičky. S ich cenovkou 93,99 € ich nájdeš aj na našom MTBIKER shope.

Muc-Off Chamois Cream - 31,99 €


Ochranný krém s príjemnou vôňou Muc-Off Chamois Cream cyklista ocení najmä pri dlhých a náročných výjazdoch. Vytvára antibakteriálnu vrstvu v exponovaných, citlivých a namáhaných miestach. Tým pokožku hĺbkovo a dlhodobo hydratuje, znižuje trenie medzi pokožkou a oblečením, a tak prispieva k jej mechanickej ochrane. Okrem toho príjemne osviežuje a ak je už pokožka poškodená, napomáha jej hojeniu a regenerácii. Cena 250 ml balenia je 29,99 € a nájdeš ho aj na našom MTBIKER shope.

Selle San Marco Aspide Short - 98,99 €


Sedlo Selle San Marco Aspide Short Comfort Dynamic Wide ponúka navýšené pohodlie pri jazde vďaka tlmeniu Biofoam, kombinovaného s osvedčeným otvorom. Ide o ľahučké sedlo a za svoju nízku hmotnosť vďačí karbónovej škrupine Carbon Fiber Reinforced či lyžinám z materiálu Manganese. Moderný skrátený tvar je výhodou pri dynamickej jazde, zatiaľ čo vďaka povrchovej úprave Softfeel budú aj dlhé a epické výjazdy potešením. Jeho cena je 98,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Weldtite Jetvalve CO2 - 16,59 €


Únavné a nekonečné hustenie kolesa malou pumpou po defekte? S CO2 pumpou Weldtite Jetvalve je to minulosť. Spolu so 16 g bombičkou totiž nahustí koleso nepomerne rýchlejšie. Jej hlavica je univerzálna a vďaka jej ergonomickému uhlu je hustenie veľmi jednoduché. Set takmer nič neváži, keďže bombička je z hliníka s plastovým ochranným krytom. Vďaka drobným rozmerom sa dá umiestniť do kapsičky, na rám bicykla či na iné miesta. Cena setu je 16,59 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Craft Essence Light - 76,99 €


Ľahkú bundu Craft Essence Light sa oplatí pribaliť k akémukoľvek výjazdu. Na jar ochráni proti vetru a chladu, v lete oceníš jej vodoodolnosť, dosiahnutú úpravou DWR. Vďaka ergonomickému strihu, elastickým panelom a predĺženej chrbtovej časti sa dobre prispôsobí telu v jazdeckej pozícii. Praktickosť navyšujú reflexné prvky, okrem toho sa dá zbaliť do vlastného zadného vrecka. Jej cena je 89,99 € a vo fluo alebo čiernom vyhotovení ju nájdeš na našom MTBIKER shope.

Vortex Bugout - 6,49 €


Bezdušové pneumatiky sú skvelá vec, no niekedy je diera nad sily tmelu. Ak to nechceme uhrať na tlačenie biku k najbližšiemu vlaku, oplatí sa so sebou nosiť sadu na opravu takýchto defektov. Vortex Bugout sa skladá z jemne vrúbkovanej čistiacej ihly na vybrúsenie postihnutého miesta, prevliekacej ihly na zanesenie knôtu do diery a štyroch knôtov na opravu pneumatiky. Celok je chránený šikovným obalom. Cena setu je 10,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Vortex Splash - 1,89 €


Pitný režim je dôležitý pri akejkoľvek aktivite, najmä v lete. Cyklistická fľaša Vortex Splash s objemom 0,75 litra je vyrobená z LDPE, čím je uľahčené jej stláčanie a pitie. Jej gumený náustok je poľahky ovládateľný zubami a zabezpečuje zvýšený prietok tekutiny. Je možné ho z fľaše demontovať a samostatne vyčistiť. Fľašu ako takú je možné umývať aj v umývačke riadu a je BPA-free, teda šetrná aj voči ľudskému telu. Jej cena je 2,99 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

V prípade, že by si si chcel/a prezrieť viacero vecí, ktoré potešia na začiatok sezóny, môžeš navštíviť náš MTBIKER shop.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Náradie na servis doma aj v teréne PR článok

Náradie na servis doma aj v teréne

Či už plánuješ robiť servis bicykla doma, alebo neplánovane v teréne, polovicou úspechu je výbava. Tá rozhodne, či to bude hotové raz-dva, alebo „trápenka“ na niekoľko desiatok minút.
Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate PR článok

Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate

Počasie si z nás robí posledné týždne dobrý deň a zažívame bláznivé podmienky – sneh, dážď aj blato. Akú výbavu zvoliť do takéhoto počasia?
keyboard_arrow_up