Rýchlosť a voľné pohodlné oblečenie

Ktoré modely zvoliť, aby ste sa pri jazde na trailoch cítili komfortne a pohodlne?

Castelli Unlimited Baggy - 79,99 €


Krátke nohavice Unlimited Baggy sú veľmi ľahké, čo z nich robí príjemného spoločníka aj pri dlhších jazdách. Strih je kompromisom medzi elastickými modelmi a úplne voľnými nohavicami. Slúžia totiž ako vrchná vrstva, keďže nemajú vlastnú vložku. Sú vyhotovené z pružnej a odolnej strečovej látky, ktorá je ošetrená DWR povrchovou úpravou. Nachádzajú sa na nich dve predné vrecká spolu s jedným zadným. Ich MOC je 99,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Silvini Rango Pro - 48,99 €


Ripstop materiál nohavíc Rango Pro poslúži ako náplasť na väčšinu pádov na traile, keďže nohaviciam dodáva odolnosť. Elastickosť a voľný strih zaručia maximálnu voľnosť pri jazde. Ruka v ruke s ňou ide aj pohodlie, ktorému dopomáha aj nastaviteľný pás či anatomicky tvarovaný chrbát so strečovými panelmi. Nohavice sa zapínajú spredu dvoma cvokmi. Okrem klasických dvoch vreciek sa na boku nôh nachádzajú ďalšie dve. MOC nohavíc je 75,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Karpos Ballistic EVO - 85,99 €


Nohavice Ballistic Evo sú určené predovšetkým do teplého počasia. Ľahké a priedušné materiály zabezpečujú príjemný chladivý efekt. Keďže nemajú vnútornú vložku, dajú sa použiť nielen pri jazde na trailoch, ale i na letnú turistiku. Aby sa čo najlepšie prispôsobili nohe, sú vybavené pásikmi na suchý zips. Vodoodolná úprava DWR zaručuje, že nohavice nebudú počas nepriaznivého počasia či pod vplyvom fŕkajúcej vody zbytočne premokať. Ich MOC je 90 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

CRAFT ADV Offroad XT - 59,99 €


Voľné cyklistické tričko ADV Offroad je vyrobené z vetru vzdorného materiálu v prednej časti a z meshu v zadnej časti. Takto je v ňom skombinovaná ochrana pred „prefúknutím“ a spoľahlivé odvetranie a odvod potu aj pri intenzívnom výkone. Voľný strih nikde netlačí a aj pri dlhšej jazde je veľmi pohodlný. Na pravej strane dresu sa nachádza aj malé vrecko na zips, určené na drobnosti. Okrem oranžovej farby je dostupný aj v sivej či modrej. Jeho MOC je 74,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

CTM Bruiser - 29,99 €


Technické tričko CTM Bruiser je vyrobené z ľahkého a priedušného materiálu tak, aby čo najrýchlejšie odvádzalo pot. Klasický T-strih je doplnený predĺženou zadnou časťou. Tričko aj logo sú však dizajnované tak, aby ho bolo možné nosiť nielen na výjazdy na trailoch, ale aj počas bežných dní. Pohodliu okrem rýchleho vysychania dopomáha aj príjemný plochý golier z jemného materiálu. MOC trička je 29,99 € a nájdeš ho aj na našom MTBIKER shope.

Kellys Tyrion 2 - 34,99 €


V prípade modelu Tyrion 2 sa bavíme o ľahučkom letnom drese, pričom jednou z jeho najväčších devíz je použitie rýchloschnúcej látky. To ho predurčuje aj na náročnejšie výjazdy v letných mesiacoch. Strih s predĺženou zadnou časťou je prispôsobený pozícii na bicykli. Bikera určite potešia drobné detaily, ako napríklad handrička na čistenie slnečných okuliarov a malé vrecko na kľúče alebo peniaze na vnútornej strane dresu. Jeho MOC je 39,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Force Core - 27,99 €


Krátky MTB dres Force Core je typický svojím voľným strihom a rýchlym schnutím materiálu, z ktorého je vyrobený. Do materiálu sú navyše vnesené ióny striebra, ktoré zabezpečujú odolnosť voči zápachu a premnoženiu baktérií. Okrem samotného odvodu potu tkaninou sú po bokoch pridané panely pre lepšie odvetranie. Na zadnej časti sa nachádza vrecko na drobnosti, uzatvárateľné zipsom. MOC dresu je 32,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Roeckl Iton Bi-Fusion - 56,99 €


Rukavice Iton sú špeciálne v tom, že sa dvojzložkové tlmenie Bi-Fusion prispôsobuje ruke ako tekutina a tým znižuje tlak na citlivé miesta. Kým prvá pružná vrstva optimalizuje rozloženie tlaku, druhá tlmí silnejšie otrasy a maximalizuje komfort. Dlaň rukavíc z materiálu Roeck-Grip zaručuje spoľahlivý úchop. Pri krátkych rukaviciach niekedy býva problém ich stiahnuť, Roeckl to vyriešil úchytkami na prstoch Pull-Off. MOC rukavíc je 56,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

PEARL iZUMi Canyon- 32,99 €


Nohavice Canyon sú všestranný kúsok, ktorý sa dá obliecť na jazdenie po trailoch, no pokojne aj na prechádzku do mesta. Ich základ tvorí odolná ripstop tkanina, vďaka ktorej sú odolné voči oderu. Aby sa v nich dalo jazdiť hoci aj celý deň, je v nich osadená pohodlná vložka 1:1 Escape. Zapínajú sa gombíkom na elastickom páse, ktorý je jednak komfortný a jednak univerzálny na hocijakú postavu. MOC týchto nohavíc je 61,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Alpina Rocket V - 136 €


Fotochromatické sklá Varioflex sú hlavným dôvodom, prečo sú okuliare Alpina Rocket V skvelou voľbou na brázdenie trailov. Dokážu totiž stmavnúť alebo sa rozjasniť na presne takú úroveň, aby mal biker jasný prehľad o tom, čo ho na traile čaká. Ventilačné otvory v rohoch rámu zabraňujú zahmlievaniu, zatiaľ čo tvar okuliarov zabezpečuje optimálne obtekanie vzduchu. Pohodliu napomáhajú aj nastaviteľné gumené nosníky. MOC okuliarov je 160 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Ak ťa zaujíma viac oblečenia či doplnkov na „trailobranie“, môžeš navštíviť náš MTBIKER shop.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Assos Tactica – systém MTB nohavíc, ktorý ma nadchol

Test: Assos Tactica – systém MTB nohavíc, ktorý ma nadchol

Máte radi horskú cyklistiku v rôznych podobách, či ročných obdobiach a rovnako radi investujete do kvalitných vecí, ktoré dokonale slúžia svojmu účelu?
Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí PR článok

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí

Ak si sa bicykla stále neprejedol, či plánuješ splniť svoje ročné ciele, zídu sa kvalitné nohavice – či už na cestu, alebo do terénu.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
keyboard_arrow_up