Pozvánka: MTBIKER Častovský cyklookruh - pohoda na dvoch kolesách

Tradičná akcia pre všetkých malých aj veľkých nadšencov cyklistiky pripravuje ďalší ročník.

Toto podujatie sa stalo dosť populárnym v komunite cyklistov. BTC Častá o.z. a MTBIKER budú písať 7. ročník a my pri tom nesmieme chýbať. Stretneme sa 5. augusta pri hrade Červený Kameň, kde bude aj možnosť parkovania. Zvykom sú značené trate rôznych dĺžok, občerstvenie na trati a kopa zábavy. Toto podujatie nie sú preteky, je to akcia pre všetkých s rovnakou záľubou v cyklistike.

MTBIKER Častovský cyklookruhnáramky, MTBIKER Častovský cyklookruh

Registrácia

Registrácia na preteky prebieha priamo na MTBIKER stránke, kde po úspešnom prihlásení obdržíme informačný email aj s variabilným symbolom. Ten neskôr použijeme pri úhrade štartovného kvôli spárovaniu platby. Suma štartovného do 2. augusta je pre deti 1 €, mládež 10 € a zvyšok v hodnote 15 €. Online registrácia bude ukončená 2. augusta a neskôr sa bude možné prihlásiť na akciu až v deň jej konania 5. augusta. Suma štartovného v deň konania je 12 € pre mládež a 20 € pre zvyšok. Prezentácia bude prebiehať na mieste od 8:30 do 11:00 hodiny.

cyklista na MTBIKER Častovskom cyklookruhuMTBIKER Častovský cyklookruh

Trate

Tento rok nás čakajú 2 trate s dĺžkou 44 a 22 kilometrov. Trate sú vhodné pre horské a trekingové bicykle. Okrem dobrej nálady nás v polovici čaká aj občerstvovacia stanica, v prípade dlhej trate až dvakrát. Samozrejme, nebude chýbať chlieb s masťou a cibuľou a iné pochutiny. Na trať môžete vyraziť aj na ebiku.

chlieb s maslom a cibuľkou, občerstvenieMTBIKER Častovský cyklookruh

Zázemie

Okrem dobrej zábavy na trati je pripravený aj bohatý program pre deti s kopou sprievodných aktivít. Občerstvenie vás čaká aj v cieli akcie a budú pripravené aj servisné stánky. O pitný režim sa postará pivovar Zlatý Bažant so svojimi novinkami a určite sa oplatí počkať na tombolu. Tú si pre vás pripravili MTBIKER spolu s dodávateľom Sloger v hodnote 2 000 €.

Zlatý Bažant MTBIKER Častovský cyklookruhMTBIKER Častovský cyklookruh, servis

Na záver

Ak ešte stále váhate nad svojou účasťou, prečítať si môžete reportáž z minulého ročníka. Organizátori sa tešia na všetkých fanúšikov cyklistiky. Viac informácií nájdete na facebookovej stránke podujatia.
Zdroj fotografií: archív redakcie MTBIKER
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER Častovský cyklookruh

calendar_today 05.08.2023
label MTB maratón
place Červený Kameň (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: MTBIKER Častovský cyklookruh – ako si užiť čas na biku s deťmi

Reportáž: MTBIKER Častovský cyklookruh – ako si užiť čas na biku s deťmi

Užiť si pekný čas s deťmi na bicykli je pre otca - bikera odmena sama o sebe. Častovský cyklookruh je naša obľúbená akcia, na ktorú sa deti tešia už od začiatku prázdnin.
Pozvánka: MTBIKER Častovský cyklookruh – cykloturistika v okolí Červeného Kameňa

Pozvánka: MTBIKER Častovský cyklookruh – cykloturistika v okolí Červeného Kameňa

Prvý augustový víkend bude patriť pohode na dvoch kolesách - Častovskému cyklookruhu, určenému pre všetkých fanúšikov cyklistiky.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
keyboard_arrow_up