Gilbert víťazom ďalšej jednorazovky, P. Velits 44.

Belgičan Philippe Gilbert potvrdil skvelú tohtoročnú formu a vyhral ďalšie jednoetapové preteky. V sobotu sa presadil na Clásice San Sebastian. S náskokom 12 sekúnd triumfoval pred Španielom Carlosom Barredom a svojím krajanom Gregom van Avermaetom. V horúcom počasí ukázal Gilbert svoj typický záver, keď nastúpil po zjazde po záverečnom prejazde Jaizkibelu asi 3 km pred páskou a sólovo prišiel do cieľa.

Skupina súperov, v ktorej chýbal Peter Velits, ale boli v nej Fränk Schleck, Joaquím Rodriguez či Samuel Sánchez, nestihla zareagovať a bojovala už len o umiestnenie. Slovenský zástupca Peter Velits týždeň po skončení Tour prišiel do cieľa v San Sebastiane na 44. mieste s odstupom 6:33 min na Gilberta.

Výsledky - cyklistické preteky Clásica San Sebastian (234 km):

1. Philippe Gilbert (Belg.) Omega Pharma-Lotto 5:48:52 h, 2. Carlos Barredo Llamazales (Šp.) Rabobank +12 s, 3. Greg Van Avermaet (Belg.) BMC, 4. Joaquím Rodríguez Oliver (Šp.) Kaťuša, 5. Dries Devenyns (Belg.) Quickstep, 6. Fränk Schleck (Lux.) Leopard Trek všetci +14, ... 44. Peter Velits (SR) HTC-Highroad +6:33 min
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Väčšina ľudí má asymetrické telo, rôznu dĺžku nôh a deformované chodidlá. Ako vyzerá vyšetrenie a aké sú možné riešenia?
keyboard_arrow_up