SRAM podpísal definitívnu dohodu o kúpe spoločnosti Truvativ.

SRAM podpísal definitívnu dohodu o kúpe spoločnosti Truvativ.

O tejto dohode sme Vás informovali prednedávnom v bleskovke. Na stránke SRAMu boli zverejnené bližšie informácie ohľadom spojenia aj s vyjadreniami šéfov oboch spoločností.

Stan Day, šéf spoločnosti SRAM povedal, “Truvativ je významná spoločnosť s pozoruhodným rastom a inováciou. SRAM je potešený, že môže integrovať tím ľudí Truvativ a ich produkty do svojej spoločnosti. Kľuky a stredové zloženia skompletujú produktovú líniu SRAMu v oblasti pohonu.”

Micki Kozuschek, šéf spoločnosti Truvativ vyhlásil: “Truvativ sa rozhodoval či skompletuje svoju ponuku komponentov v oblasti pohonu sám alebo sa spojí so spoločnosťou SRAM. Som veľmi rád, že teraz máme kompletnú ponuku pohonu a všetky potrebné ľudské a finančné zdroje aby sme sa stali najlepšími v odvetví. Skvelé produkty budú prichádzať Vašou cestou.”

Sídlo spoločnosti Truvativ zostane v San Luis Obispo v Kalifornii ako vývojové stredisko SRAMu pre kľuky a stredové zloženia. Nevylučuje sa, že v budúcnosti pribudnú ďalšie aktivity v oblasti vývoja. Micki Kozuschek bude viesť spoločnosť Truvativ ako generálny riaditeľ zodpovedný za vývoj produktov, predaj a marketing. Továreň v Taichungu bude pokračovať vo výrobe kľúk a bude ju naďalej viesť Gary Peng. V súvislosti so spojením spoločností sa nepočíta s prepúšťaním zamestnancov.

V tomto modelovom roku sa nebudú robiť zmeny v objednávaní tovaru a zabezpečení zákazníckeho servisu. K spojeniu objednávkového systému a zákazníckeho servisu dôjde až s novým modelovým rokom 2006. Konkrétne zmeny budú oznámené na výstave v Taipei.

Vyzerá to tak, že SRAM sa postupne stane plnohodnotnou konkurenciou japonskému Shimanu. Myslím, že sa máme na čo tešiť, veď z konkurencie na trhu ťažíme my, koncoví užívatelia (aj keď to tak nie je vždy ). Uvidíme, čo v najbližšej dobe padne do oka majiteľom SRAMu respektíve ako zareaguje Shimano.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Prototypy novej MTB AXS sady s logom BlackBox už pár mesiacov sledujeme v rámci jednotlivých kôl svetového pohára. Dnes je ten deň, kedy sa oficiálne odhalia všetky podrobnosti.
High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

Ak by som mal vymenovať najzaujímavejší technický trend v cyklistickom priemysle za uplynulý rok, určite by to bol návrat high pivot-u. Že neviete, o čom hovorím? Tak to je chyba!
Príď si zlepšiť techniku jazdy s Bike Academy do MTBIKER centra

Príď si zlepšiť techniku jazdy s Bike Academy do MTBIKER centra

Pumptrack je výborný a jednoduchý spôsob, ako sa posunúť v technike jazdy a tvorí základ aj pre jazdu v teréne. A lepšie raz vidieť, ako 100-krát počuť.
keyboard_arrow_up