Návrat k prírode s dresmi Sensor Merino

Prírodné materiály boli pred niekoľkými rokmi jednoznačne vytlačené tými syntetickými, no dnes sa na trh dostávajú zdokonalené prírodné materiály ako vlna Merino a spôsobujú návrat k prírode. Oblečenie Sensor je vyrobené z vysoko kvalitnej vlny Merino z Nového Zélandu. Dresy vyrobené z tohto materiálu sú veľmi príjemné na tele a vďaka jemným a dlhým vláknam prirodzene absorbujú a odvádzajú vlhkosť. Vlna Merino použitá na dresoch Sensor hreje aj keď je vlhká.


Cyklodres Sensor Merino

  • Merino vlna
  • Dres je veľmi príjemný na tele
  • Prirodzene absorbuje a odvádza vlhkosť
  • Odoláva zápachu
  • Sensor Merino je vyrobený z obnoviteľných zdrojov

  • K výrobe dresu je použitá kvalitná Merino vlna, ktorá ako prírodný produkt zabezpečuje vynikajúce fyziologické vlastnosti – transport vlhkosti od tela a výbornú tepelno – izolačnú funkciu. Negatívne vlastnosti vlny ako je napríklad „kúsanie“ pri spotení sú potlačené špeciálnymi úpravami.

    Super wash – vykonáva sa už pri priadzi, z ktorej sa vyrába úplet. Polyuretan je skondenzovaný pomocou plazmatického výboja.

    Nanosoftefekt – nanáša sa na konci úpravy na zafarbenú pleteninu a vďaka vykonanej sanforizacii sa uhladia aj tie najjemnejšie vlákna.

    Použitá Merino vlna je veľmi jemná a s hrúbkou 18 mikrónov ide o najmenšiu hrúbku, akú je možné pri chove ovci dosiahnuť. Výrobky z tohto materiálu majú vysokú pružnosť aj napriek absencii elastanu. Dresy Merino výborne obopínajú telo čo, je nevyhnutné pre docielenie výborných transportných a tepelno – izolačných vlastností. Antibakteriálne vlastnosti sú dané použitím prírodného materiálu.
    Oblečenie Sensor Merino predstavuje alternatívu k syntetickým materiálom a zároveň je návratom k prírode so všetkými výhodami. Ak hľadáte nový a výnimočný kúsok do Vašeho cyklošatníka je Merino tá správna voľba.

    Viac informácii o produktoch Sensor Merino nájdete na webe http://www.gamisport.sk
    report_problem Našiel si v texte chybu?
    clear
    Prečo sa ti článok nepáči?
    Odoslať spätnú väzbu
    Formulár sa odosiela

    Komentáre

    Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

    Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
    Formulár sa odosiela
    Pridaj komentár
    Formulár sa odosiela

    Podobné články

    Test: Craft PRO Wool Extreme X – tričko na všetky aktivity

    Test: Craft PRO Wool Extreme X – tričko na všetky aktivity

    Nájsť spodnú vrstvu vhodnú na viacero aktivít s dobrými vlastnosťami je dnes problém. Švédska značka Craft s dlhoročnými skúsenosťami s týmito potrebami vytvorila tričko s prímesou merino vlny.
    Test: Návleky Castelli PRO SEAMLESS - spoločníci na chladnejšie dni

    Test: Návleky Castelli PRO SEAMLESS - spoločníci na chladnejšie dni

    Hľadáte niečo na chladnejšie dni, keď je už zima na krátky rukáv, ale teplo na niečo dlhé? Riešením môžu byť návleky, ktoré používam už dlhšie.
    Výber dresov do prechodných podmienok

    Výber dresov do prechodných podmienok

    S letom sa musíme chtiac-nechtiac rozlúčiť a prím teraz bude hrať pani jeseň. Tá so sebou prináša ochladenie, vlhkosť a sychravé počasie, no to nie je nič, s čím by si tieto dresy neporadili.
    keyboard_arrow_up