Downhill Contest Wisla

Druhý pretek v tejtro sezóne sa konal v Polskej Wisle. Známa trať už z predošlých ročníkov prešla trošku zmenami. Pribudol obrovsky dvoják na lúke a kozmetické drobnosti.

My sme sa vybrali už v piatok aby sme stihli ešte postaviť skromné depo v obmedzenom priestore. Sobotu prebiehal ako tradične tréning. Počasie na jednotku, trať na jednotku a silná konkurencia. Trénovať pri takto veľkej účasti (skoro 330 jazdcov) bolo dosť problematické. Dať si trať na jeden krát bolo viac menej nemožne. Boli sme svedkami rôznych crashov, dolámaných bajkov, zničených komponentov a pod... Trať bola rýchla a náročná , takže nikoho nešetrila. Večer sme dali zábavný objazd po meste s našimi Poľskými kamošmi , Vincentom a spol...nechýbalo dobré jedlo a kolotočárske zábavky " title="

Zo soboty na nedeľu sa počasie zvrtlo. Prišiel slabší dážď a silné ochladenie. Teplota okolo šesť stupňov a blato. Kvalifikácia bola možnosť ako si poriadne a v plnej rýchlosti vyskúšať trať pred finále. Najlepšie sa darilo Martinovi Knapcovi, ktorý zaletel výborné druhé miesto za Poliakom Lukasikom.


Vo finále to dopadlo presne rovnako . Martin Knapec výborné druhé miesto opäť za Lukasikom. Prechod do silnejšej kategórie Martina skôr nakopol ako zastrašil

Dobre sa darilo aj Matovi Laktišovi, ktorý zajazdil 12. Miesto. Adrian Laššo skončil 17.



Článok vyšiel na http://www.novatec-ctm.com
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Horská cyklistika sa delí na viacero disciplín – od bežného lesného/asfaltového jazdenia do kopcov až po extrémne náročné zjazdy. Ktoré disciplíny poznáme a ako sa volajú?
Test: Prilba Alpina Roca – ľahká a priedušná enduro prilba, na ktorú sa rýchlo zvyká

Test: Prilba Alpina Roca – ľahká a priedušná enduro prilba, na ktorú sa rýchlo zvyká

Pri prvej návšteve bikeparku som rýchlo zistil, že klasická prilba nebude dobrý nápad. Preto som začal vyberať svoju prvú full face prilbu.
Reportáž: Bahenný kúpeľ pre Kráľa Šumavy

Reportáž: Bahenný kúpeľ pre Kráľa Šumavy

Príbeh o kúpaní na konci leta, pleťovej maske, sirupe zo žabieho slizu, výbere lepšej stopy a iných zaujímavostiach :D.
keyboard_arrow_up