Letný výpredaj Cube 2013

Leto sa prehuplo cez svoju druhú polovicu, cyklistická sezóna je v plnom prúde a v Slovkolexe nastal čas výpredajov. Od 25.7. máte u exkluzívnych predajcov značky CUBE pre Slovenskú republiku jedinečnú možnosť nakúpiť aktuálne modely tohto nemeckého výrobcu za zvýhodnené ceny a vychutnať si tak zvyšok roka s novým bikom podľa vašich predstáv.

Z výpredajovej ponuky sme pre vás vybrali napríklad STEREO SUPER HPC 160 RACE – 160mm allmountain raketa z uhlíkových vlákien so špičkovou výbavou, pri ktorej netreba nič riešiť. Stačí zbaliť batoh a vyraziť na celodenné výlety krajinou.


Tento 27,5“ trailbike s výbavou, ktorá je mixom Shimana SLX a XT môžete aktuálne kúpiť za cenu 3167€. Oproti pôvodnej cene teda ušetríte viac ako 400€

Výpredaj sa týka všetkých modelov, na svoje si prídu aj vyznávači pretekov. Či už rýchleho XC alebo MTB maratónov. Presne pre túto skupinu je určený vysoko výkonný karbónový hardtail REACTION GTC SLT 29 so všetkými výhodami väčších 29“ kolies, ale so živosťou a obratnosťou 26“ biku.


Rám GTC Carbon vyrobený technológiou Twin Mold Monocoque Technology, stredové zloženie PressFit pre optimálnu tuhosť, tapered hlavová trubka s integrovaným hlavovým zložením. Prostredníctvom Active Brake Cooling prúdi prietok vzduchu smerom k brzdovému kotúču a ochladzuje ho. Vidlica Rock Shox Sid RL 29 Motion Control, PushLoc, zdvih 100mm a QR15 Maxle pevná oska. Brzdy Shimano XT K-M7851 známe svojim vynikajúcim výkonom a veľmi spoľahlivé komponenty Shimano XT 3×10 – to všetko za 2199€ s cenovou úsporou rovných 300€

Do tretice Cube AGREE GTC PRO - rýchly cestný bike vhodný pre začínajúcich pretekárov. Kónická hlavová trubka pre optimálnu tuhosť. Rám Gran Tourismo Modular Fiber Tech Monocoque s geometriou RFR a pohodlným posedom. Twin Mold technológia umožňuje dokonalú kontrolu hrúbky steny najmä na najviac namáhaných miestach rámu. Super spoľahlivé a odolné komponenty Shimano Ultegra/105 a ľahké kolesá Mavic.


Tento ľahký karbónový cesťák môžete kúpiť za cenu 1495€

Kompletný zoznam výpredajových bicyklov (limitované množstvo)


Pre viac informácii o jednotlivých modeloch navštívte web cubebikes.sk, prípadne prvý špecializovaný Cube shop

A ešte jedna chuťovka na záver - nové hybridné modely CUBE budú predstavené už koncom mesiaca. Tu je prvé video:

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie PR článok

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie

Na sezónu ponúka CUBE množstvo zaujímavých noviniek. Medzi nimi napríklad kompletne prepracovaný model celoodpruženej rakety AMS 100 alebo ľahký hardtail Reaction GTC so sadou Sram Eagle za prijateľnú cenu. A to samozrejme zďaleka nie je všetko.
CUBE: Cestné bicykle 2016 PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2016

Modelový rad 2016 v podstate u CUBE rozdelili do 3 hlavných kategórií (comfort, aero endurance, racing). Každá z nich je zameraná na iný štýl jazdenia a podľa toho je vytvorená aj geometria každého radu. Taktiež je zrejmý trend nástupu kotúčových bŕzd, ktoré nájdete vo veľkom množstve u ponúkaných modeloch.
CUBE - Celoodpružené novinky 2016 PR článok

CUBE - Celoodpružené novinky 2016

CUBE nie je na našom trhu žiadnym nováčikom. Snaží sa presadiť najmä dobým pomerom ceny a „výkonu“ a pritom nezabúda ani na vlastný vývoj. Taktiež nespí na vavrínoch a pre ďalšiu sezónu bikerom servíruje niekoľko noviniek. Aby v tom nebol chaos, výrobca rozdelil ponuku do jednotlivých kategórií podľa veľkosti zdvihu. Ten aj väčšinou primárne určuje charakter ich použitia. Takže poďme sa postupne pozrieť čo nám ponúka CUBE nové pre rok 2016 v segmente celoodpružných modelov.
keyboard_arrow_up