Sagan možno pôjde k Alonsovi, zatiaľ to nepotvrdili

Slovenského cyklistu Petra Sagana možno čaká zaujímavá budúcnosť spojená s novým Teamom Alonso. Od sezóny 2015 by sa mal podľa špekulácií médií čerstvo 24-ročný Sagan stať členom tohto tímu s gážou 3,3 mil. eur v rokoch 2015 a 2016. Informuje o tom špecializovaný server cyclingnews.com na základe informácií zo stránky Tuttobiciweb. Či ide o pravdivú informáciu alebo len neoverené dohady, ukáže čas.

Cyclingnews.com už kontaktoval predstaviteľov novotvoriaceho sa Alonsovho tímu, ale tí sa k údajnej dohode so Saganom odmietli oficiálne vyjadriť. Úradujúci športovec roka na Slovensku Peter Sagan je momentálne zmluvne zviazaný s talianskym tímom Cannondale, v ktorého drese si vybojoval zatiaľ všetky úspechy v profesionálnom pelotóne vrátane dvoch prvenstiev v bodovacej súťaži na Tour de France. Kontrakt s Cannondalom Saganovi vyprší koncom roka 2014. Potom bude mať voľné ruky.

Sagan sa vlani niekoľkokrát stretol s dvojnásobným majstrom sveta formuly 1 Fernandom Alonsom, dokonca spolu absolvovali v Maranelle testovaciu jazdu v monoposte Ferrari. Najlepší slovenský cyklista v tejto súvislosti na vyhlásení ankety Zlatý pedál v závere minulého roka diplomaticky povedal: "Uvidíme, čo prinesie budúcnosť, človek sa musí pozerať aj dopredu. Všetko je o rokovaniach. Nehovorím, že by som mal odísť z tímu Cannondale. Existuje nádej, že zostanem. Ľudia však nie sú slepí, videli nás s Fernandom a mohli si veľa vecí pomyslieť. Nateraz je však otvorených veľa ciest. Mám ponuky od viacerých tímov."

Sagan a Alonso
Foto: Ferrari.com
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
keyboard_arrow_up