Zabicyklujte si s Petrom Saganom už túto sobotu

Fanúšikovia a obdivovatelia Petra Sagana budú mať v sobotu 26. apríla opäť možnosť zabicyklovať si s touto cyklistickou hviezdou v bratislavskej Petržalke. Štart, cieľ a bohatý sprievodný program budú na zadnom nádvorí Auparku Bratislava, pri Sade Janka Kráľa.

Po vlaňajšom úspechu podujatia Zabicyklujte si s Petrom Saganom sa partneri tejto udalosti rozhodli v začatom diele pokračovať. Už na prvom ročníku sa zúčastnilo viac ako 1500 ľudí všetkých vekových kategórií vrátane rodín s deťmi. Niektorí prišli aj zo vzdialenejších častí Slovenska. Vidieť na vlastné oči Petra Sagana, ktorý väčšinu roka trávi na pretekoch v zahraničí, získať jeho autogram a môcť si s ním dokonca zabicyklovať, to je príležitosť, ktorá sa nenaskytne každý deň. Aj preto tento rok organizátori očakávajú ešte väčšiu účasť verejnosti.

Program
Bezpečnosť v pelotóne budú udržiavať členovia Cyklokoalície, križovatky, ktorými bude pelotón prechádzať, zabezpečia príslušníci polície. Vítaní sú aj diváci a fanúšikovia pozdĺž trasy, ktorá povedie od Auparku cez Námestie hraničiarov, popri dostihovej dráhe až k jazeru Draždiak a odtiaľ späť k Auparku, kde bude program pokračovať autogramiádou, aktivitami pre deti a súťažami. Verejnosť sa bude môcť zapojiť aj do pokusu prešpurtovať Sagana na bicykloch ukotvených na špeciálnych valcoch. Víťaz si zmeria sily priamo s hviezdou tímu Cannondale.

Vstup na podujatie je voľný a registrácia je v sobotu 26. apríla od 14.00 h na zadnom nádvorí Auparku Bratislava. Na prvých 500 zaregistrovaných čakajú zelené tričká s nápisom Bicyklujeme so Saganom a na všetkých pitný režim a tombola s hlavnou cenou Citroën C4 Picasso. Do tomboly budú zaradené všetky vydané registračné čísla.

Pelotón na čele so Saganom odštartuje o 15.00 h starosta mestskej časti Petržalka Vladimír Bajan, ktorý nad podujatím prevzal záštitu. Už od piatka 25. apríla môžu fanúšikovia Petrovi nechať svoj odkaz v promo zóne nákupného centra Auparku Bratislava a zapojiť sa do súťaže o jeho dres s vlastnoručným podpisom. Víťazný odkaz vyberie Peter po ukončení podujatia v sobotu 26. apríla po 17.30 h.

Plagát a mapa
Správu do redakcie zaslal mediálny manažér Jozef Korbel.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Klub Žiletky.cc z Bratislavy – keď jazdenie nie je iba o pretekaní

Rozhovor: Klub Žiletky.cc z Bratislavy – keď jazdenie nie je iba o pretekaní

Klub Žiletky.cc, pôsobiaci v Brne a Bratislave, je kolektív milovníkov jazdenia, ktorí majú radosť z pohybu, skupinové jazdenie, ale posledný rok aj súťaženie.
Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Hoci sa rok preklopil do svojej jesennej časti, spoločné jazdy neutíchajú. Najbližšie roztočíme pedále v Bratislave.
keyboard_arrow_up