BenQ SP2 - nová akčná kamera s diaľkovým ovládaním na hodinkách

BenQ SP2 - nová akčná kamera s diaľkovým ovládaním na hodinkách

Špičková outdoorová akčná kamera BenQ SP2 zachytí vysoko kvalitné Full HD 1080p video so 60 snímkami za sekundu. Oproti konkurenčným modelom ponúka diaľkové ovládanie v podobe náramkových hodiniek v režime Live-View, na ktorých vidíte naživo to, čo práve snímate. Predĺžená výdrž batérie zaistí až 3 hodiny záznamu alebo 460 fotografií. Veľkým lákadlom je okrem výnimočných hodiniek taktiež bohaté príslušenstvo, ktoré je dostupné za veľmi priaznivé ceny.

Okrem toho disponuje WiFi pripojením a vodotesným púzdrom štandardu IPX8, s ktorým je možné sa ponoriť až do hĺbky 60m. Pozadu nezostanú ani vaše inteligentné mobilné zariadenia. V rámci Google Play či App Store je možné získať zdarma aplikáciu „BenQ Action Cam App“, vďaka ktorej si živé zobrazenie a bezdrótové ovládanie užijete aj na telefónoch či tabletoch.


Pre hranie sa a video nadšencov umožní BenQ SP2 natáčanie aj fotografovanie v jednom okamžiku. A samozrejme nechýba ani funkcia Time-Lapse. Jej prostredníctvom môžete zachytiť premenu objektu, scény alebo inej akcie, napr: pohyb oblakov, západ slnka alebo kvitnutie rastlín v intervale jedného snímku za každých 1, 3, 5, 10, 30 alebo 60 sekúnd, a automaticky ich ukladať v podobe Full HD video záznamu, ktorý je možné prehrávať behom niekoľkých sekúnd bez ďalších postprodukčných úprav.
Neuveriteľne ľahká 80g kamerka sa predáva za odporúčanú cenu €324.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Zbierajte zážitky s novými GoPro HERO7 PR článok

Zbierajte zážitky s novými GoPro HERO7

Nie je to tak dávno, čo sme sa dočkali predstavenia novej akčnej kamery GoPro. A aby toho nebolo málo, neprišla len jedna kamera, ale rovno tri.
Záťažová diagnostika už nie je len pre vrcholových športovcov PR článok

Záťažová diagnostika už nie je len pre vrcholových športovcov

Asi každému cyklistovi je jasné, že ak sa chce výkonnostne zlepšiť, musí tomu predchádzať tréning. Pod tréningom si môžeme predstaviť aj obyčajný výjazd na bicykli. Jednoducho povedané, na zlepšenie výkonnosti alebo kondície, je potrebný určitý podnet. Aký podnet je však najlepší a najefektívnejší? Aká intenzita a dĺžka zaťaženia je tá správna, aby sme získali čo najviac?
Hlavou proti stereotypu - 1. časť o pedálovaní

Hlavou proti stereotypu - 1. časť o pedálovaní

Začalo to ako vždy myšlienkou a predstavou. „Ako by to asi mohlo byť?“. A samozrejme otázkou, akou témou diplomovej práce ohúrim komisiu na katedre fyzioterapie v Banskej Bystrici. Pre fyzioterapeuta a zároveň cyklistu je výzvou pochopiť, ako funguje ľudské telo na relatívne jednoduchom stroji, akým je bicykel. Predstava pre laika od predstavy vášnivého cyklistu sa môže líšiť. Jednoducho, ide o sekundy, ide o metre, a tak tlačím do pedálov, koľko srdce a žalúdok zvládne.
keyboard_arrow_up