Cebra-Bowden - Sila v pohybe

Cebra-Bowden je v oblasti priemyslu známou spoločnosťou zaoberajúcou sa pohonmi všetkého druhu. Na trh tento rok priniesla novinku v podobe vlastnej domácej značky čistiacich a mazacích prostriedkov, ktoré sa vynikajúco hodia pri údržbe a profesionálnom servise všetkých pohyblivých častí horských aj cestných bicyklov.

Do cyklistiky sa táto slovenská spoločnosť rozhodla vstúpiť okrem ponuky mazív a čističov aj razantnou a širokou podporou v celom spektre cyklistiky. Značku Cebra-Bowden môžeme v tejto sezóne vidieť ako partnera na množstve cyklistických podujatí ako napríklad Detská Tour Petra Sagana, Slovenskom pohári v zjazde (SPDH), Malokarpatskom drapáku a mnohých ďalších. Firma tiež podporuje viacero cyklistických klubov a jednotlivcov z radov športovcov. Aké portfólio teda nájdeme v ponuke Cebra-Bowden?


Cebra Bowden mazivá

Cebraflon – PTFE olej
Profesionálne mazadlo s vysokým obsahom PTFE. Cebraflon olej má vynikajúcu priľnavosť a je určené na mazanie klzných plôch tlmičov, ozubených kolies, reťazí, prevodov, káblových a bowdenových pohonov bicyklov. Vytvára klzný povrch, ktorý odpudzuje blato, prach a nečistoty.

Biely tuk na reťaze RACING
Biely špeciálny mazací tuk na reťaze má výborné adhézne a mazacie vlastnosti. Kvôli veľmi dobrej priľnavosti a výbornej viskozite sa odporúča predovšetkým pre mazanie všetkých cyklistických, motocyklových reťazí. Vynikajúce mazanie a ochrana za extrémnych podmienok.


Multifunkčný olej CBS
Profesionálne multifunkčné mazadlo CBS je špeciálne vyvinuté pre použitie ako univerzálny mazací, konzervačný, antikorózny a uvoľňovací prostriedok pri údržbe bicyklov.

Silikónové mazadlo SM2
Profesionálne suché silikónové mazadlo SM2 znižuje opotrebenie mechanických dielov. Je obzvlášť účinný pri ochrane a impregnácii rôznych plastových a gumených častí bicyklov.


Cebra Bowden čističe

Čistič brzdových mechanizmov – Cebra Aggressive
Slúži na rýchle odstránenie mastných a ropných zvyškov, sadzí, prachu z brzdového obloženia a kotúčových bŕzd bicykloch.


Aktívny penový čistič – Cebra Brilliance
Je vhodný pre čistenie umývateľných a lakovaných povrchov. Jedná sa o veľmi účinnú penu, ktorá odstraňuje špinu a ropné nečistoty, obnovuje pôvodný vzhľad kovových, gumových a plastových povrchov

Priemyselný čistič - Cebra Active
Univerzálny, vysokoúčinný, ekologický prostriedok na odmasťovanie a čistenie kovových povrchov, reťazových kolies, ložísk reťazí a oceľových lán.

Súťaž

Odpovedajte na jednoduchú otázku a ste v hre o zaujímavé ceny od Cebra-Bowden.

Viac informácií

Na webovej stránke http://www.cebrabowden.sk, alebo produkty hľadajte v cyklo obchodoch, prípadne priamo v CebraBowden eshope.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Nebývam v rodinnom dome, ale v klasickom paneláku. Možno jedna z najčastejších otázok, aké od vás za tie roky dostávam, znie: ako a kde čistím bicykel? Tak sa na to pozrieme bližšie.
keyboard_arrow_up