Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cebrabowden

Výstavba bikrosovej trate v Rožňave PR článok

Výstavba bikrosovej trate v Rožňave

Ako vznikla nová bikroska od navozenia zeminy, tvarovania vĺn až po prvé jazdy. Aj keď sa to môže zdať, že to je hotové raz-dva, opak je pravdou a stavanie si vyžaduje veľa času aj pomocníkov. Iniciatíva prišla od cyklistických nadšencov a s výstavbou pomáhali v značnej miere aj žiaci ZŠ Jura Hronca v Rožňave. Zajazdiť si môže každý, kto bude mať chuť.
Cebra-Bowden – čistenie a mazanie zo Slovenska PR článok

Cebra-Bowden – čistenie a mazanie zo Slovenska

Slovenská spoločnosť Cebra-Bowden pôsobí v oblasti predaja káblových pohonov, bowdenov, oceľových lán, priemyselných reťazí, atď. No okrem iného, ponúka aj široké spektrum produktov pre cyklistiku. Jedná sa hlavne o čistiace a mazacie prostriedky. Navyše, popri tom všetkom nezabúda ani na podporu našej mládeže, čo sa v dnešnej dobe skutočne cení...
Cebra-Bowden - Sila v pohybe PR článok

Cebra-Bowden - Sila v pohybe

Cebra-Bowden je v oblasti priemyslu známou spoločnosťou zaoberajúcou sa pohonmi všetkého druhu. Na trh tento rok priniesla novinku v podobe vlastnej domácej značky čistiacich a mazacích prostriedkov, ktoré sa vynikajúco hodia pri údržbe a profesionálnom servise všetkých pohyblivých častí horských aj cestných bicyklov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up