Majstrami Slovenska v cross country sa stali Ondrej Glajza a Janka Keseg Števková

Obaja triumfovali s prehľadom pred konkurenciou - Ondrej Glajza s náskokom 1:16 min pred Michalom Lamim a Janka Keseg Števková s odstupom 5:49 min pred Martinou Šichtovou.

Skúsená Števková si vyjazdila národný titul aj v šprinte, medzi mužmi ho získal František Lami. Zaujímavosťou je, že 40-ročná Janka Keseg Števková v druhej polovici júna získala slovenský titul aj v cestnej cyklistike v pretekoch s hromadným štartom a v časovke je vicemajsterkou SR.

Majstrovstvá Slovenska v cross country horských cyklistov - Fačkovské sedlo - výsledky

CROSS COUNTRY

Muži - elite: 1. Ondrej Glajza (Johnson Controls AŠ Mladá Boleslav) 1:32:00 h, 2. Michal Lami (BMX klub Košický Šarkaň) +1:16 min, 3. Šimon Vozár (Cyklistický tím FIREFLY) +2:20
Ženy - elite: 1. Janka Keseg Števková (OUTSITERZ) 1:30:30 h, 2. Martina Šichtová (KPHC Turčianske Teplice) +5:49 min, 3. Nina Janušíková (Cyklistický tím FIREFLY) +11:47
Juniori: 1. Michal Pagáč (ŽP Šport Podbrezová) 1:12:06 h

CROSS COUNTRY ŠPRINT

Muži - elite: 1. František Lami (BMX klub Košický Šarkaň), 2. Ondrej Glajza (Johnson Controls AŠ Mladá Boleslav), 3. Šimon Vozár (Cyklistický tím FIREFLY)
Ženy - elite: 1. Janka Keseg Števková (OUTSITERZ), 2. Radka Rabatinová (CK Banská Bystrica), 3. Simona Slivková (CyS - Akadémia Petra Sagana)
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Horská cyklistika sa delí na viacero disciplín – od bežného lesného/asfaltového jazdenia do kopcov až po extrémne náročné zjazdy. Ktoré disciplíny poznáme a ako sa volajú?
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
keyboard_arrow_up