Dizajnéri Canyon získali ocenenie „Red Dot Design Team of the Year 2017“

Nie je vôbec štandardom, aby sa podobné ocenenie dostalo do rúk tímu, ktorý pôsobí v oblasti cyklistky.

Značku Canyon zrejme netreba bližšie predstavovať a za ten čas pôsobenia na trhu sa stala medzi ľuďmi veľmi obľúbenou. Ale nie len z pohľadu cenovej politiky, ale tiež vďaka ponúkanej kvalite a modernému prístupu k dizajnu. A práve za ten si odniesol ich tím ocenenie - „Design Team of the Year 2017“. Pre lepšiu názornú ukážku, do akej spoločnosti sa vďaka tomu dostali, uvedieme zopár predchádzajúcich držiteľov tohto ocenenia: Mercedes-Benz, Audi, Sony, Phillips, Pininfarina a samozrejme Apple. Je to prvýkrát od roku 1988, kedy bola táto cena prvý raz udelená, aby ju získal niekto pôsobiaci v „cyklistickom priemysle“.

„Získať ocenenie Red Dot Design Team of the Year 2017 je pre nás obrovská česť a utvrdenie v našej dlhodobej práci“, dodal Peter Kettenring a Lars Wagner – vedúci dizajnu Canyon. Vzhľadom na zaradenie do zostavy „hviezd“ na poste dizajnu je to naozaj dostatočný dôkaz...

Nie je to prvýkrát, čo Canyon ocenenie Red Dot získal – v iných kategóriách sa pravidelne objavuje na najvyšších miestach:


Ak vás zaujíma viac napr. o cestnej kolekcii Canyon 2017, môžete si ju pozrieť v našom prehľade v článku Canyon 2017 – cestná kolekcia, v ktorej si vyberie úplne každý alebo konkrétne sme priamo predstavili vo videu model Canyon Ultimate SF SL 9.0 Disc. V rámci MTB kolekcie nechýba podrobný test TOP pretekárskeho hardtailu Canyon Exceed CF SLX 9.9 SL. Kompletnú ponuku a všetky podrobné informácie nájdete priamo na stránke canyon.com/sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
keyboard_arrow_up