Dámska výbava pre chladnejšie dni – objavte krásy jesene a zimy

Prinášame niekoľko tipov na vhodnú výbavu, vďaka ktorej sa budete cítiť komfortne aj počas jesenných a tiež zimných mesiacov.

Alpina Kosmic


Chrániť zrak treba vždy a najmä počas chladnejších a veterných dní. Štýlové okuliare Alpina nájdu vyžitie pri rôznych typoch športových aktivít a pri každodennom nosení. Nechýba 100 % ochrana pred UV žiarením kategórie A/B/C a sklá Ceramic mirror so stupňom ochrany S3. Sú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach. Cena sa pohybuje okolo 33 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Elemento Lite W


V prípade, že požadujete bundu, ktorá vás prevedenie chladnou jeseňou a uživíte ju výborne aj v zime, je tu novinka od Castelli. Jej stredná vrstva je tvorená špeciálnou izoláciou na báze umelého peria, vďaka čomu drží teplo a dokáže efektívne odvádzať vlhkosť. Strih je dámsky, ale nie je obtiahnutý, takže sa môžete pod ňu vrstviť a budete sa cítiť komfortne. Pritom má stále nízku hmotnosť a ľahkú zbaliteľnosť. Cena sa pohybuje okolo 229 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


BBB BWG-27 InnerShield


Rukavice použiteľné samostatne počas teplejších jesenných dní, alebo ako vnútorná vrstva do klasických zimných na zvýšenie tepelného komfortu. Technológia Far InfraRed udržiava vaše dlane v teple a komforte vďaka tomu, že vylepšuje metabolizmus a mikro cirkuláciu tela. Rukavice sú bezšvové, takže nebudú tlačiť a budú ako druhá koža. Vďaka pružnosti materiálu sa prispôsobia tvaru ruky. Cena sa pohybuje okolo 13 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Dámske voľnočasové kraťasy Ghost


Tento kúsok bude slúžiť počas celého roka a rovnako aj počas jesene a chladnejších dní. Krátke nohavice poskytnú ochranu pre citlivé časti a voľbou vhodnej spodnej vrstvy sa môžete prispôsobiť okolitým podmienkam. Prímes elastanu sa postará o potrebnú voľnosť pohybu. Vďaka civilnému dizajnu s 2 vreckami vpredu a 2 vzadu nájdu širokú využitie. Okrem ružovej sú dostupné aj v šedom prevedení. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Polaris Mica


Výborné usadenie na tele, ochranu pred vetrom a priedušnosť poskytne zateplený dres Mica. Prednú stranu tvorí neprefúkavý materiál a preto má využitie aj keď teploty výrazne klesnú. V zimných mesiacoch ho môžete použiť ako druhú vrstvu. Základom je materiál „Therma-Stretch“, ktorý vyniká elasticitou, česaným vnútrom a membránou v prednej časti. Nechýbajú 3 zadné vrecká, zips v celej dĺžke a vysoký golier. Cena sa pohybuje okolo 52 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Sporful Fiandre Light NoRain


Dámsky cyklistický dres Fiandre Light NoRain je ideálny do sychravého počasia a dobre poslúži aj ako druhá vrstva. Predná strana a ramená sú vyhotovené z neprefúkavého materiálu, ktorý ochráni pred vetrom a predĺžená zadná časť je vďaka NoRain Light materiálu mimoriadne priedušná a vodeodolná. Nechýbajú 3 veľké zadné vrecká a výborné usadenie, vďaka ktorému sa budete cítiť komfortne. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Eleven Nela Black Reflex


V chladnejšom počasí by ste nemali zabúdať na ochranu citlivých častí, medzi ktoré rozhodne patria kolená. O to sa postarajú troj-štvrťové nohavice Eleven, ktoré sú vysoko elastické, kopírujú telo a umožnia voľnosť pohybu. Výstelka T.M.F. Active 3D je v špecifickom dámskom prevedení pre čo najvyšší komfort aj počas dlhších výjazdov. Ploché švy a silikónová páska v dolnej časti nohavíc dotvárajú funkčný celok. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


GORE Women Base Layer Thermo Turtleneck


Kvalitná spodná vrstva je základ a platí to najmä v chladnejšom období. Tento kúsok od GORE je univerzálne použititeľný počas prechodného obdobia a zimy, navyše poskytne dodatočnú ochranu pre citlivý krk. Minimum plochých švov, predĺžená zadná časť a materiál, ktorý odvádza pot a udrží vás vo vysokom komforte počas náročných aktivít. Krátky zips výrazne zjednoduší obliekanie a tiež termoreguláciu. Cena sa pohybuje okolo 58 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


CamelBak LUXE LR 14


Zmeny počasia vyžadujú na dlhšie výjazdy aj viac výbavy a dobrý batoh môže prísť vhod. Model od CamelBak je dizajnovaný špeciálne pre ženy ale to nielen vďaka farebnej kombinácii ale najmä pomocou špeciálneho strihu. Ten je uspôsobený pre nežnejšie pohlavie vďaka čomu sa budete cítiť komfortne aj s väčším nákladom. Súčasťou je 3 l rezervoár s Quick Link systémom. Úložný priestor má objem 11 l. Cena sa pohybuje okolo 58 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


CRAFT Ideal Wind Bib


Ak to myslíte s jazdením v chladných podmienkach vážne a neodradia vás ani nízke teploty, nutným doplnkom sú teplé nohavice. Tie od CRAFT majú výstelku C3 a kolená sú kryté neprefúkavou membránou VentAir Wind. Strih sa postará o spoľahlivé usadenie a česaný materiál na vnútornej strane o tepelný komfort. Nechýbajú reflexné prvky, ktoré z nich robia funkčný základ jesennej a zimnej výbavy. Cena sa pohybuje okolo 104 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


RH+ Fashion Lab W Jersey


Zateplený dlhý dres je základným kameňom šatníka a to najmä vďaka širokým možnostiam použitia. Počas jesene sa dá nosiť samostatne, prípadne doplnený vestou a v zime je výbornou druhou vrstvou pod bundu. Model má športový strih a bude sedieť najmä náročným cyklistkám, kde poskytne usadenie v agresívnejšej pozícii. Tri veľké vrecká a jedno malé na zips sa postará o všetko na väčšine výjazdov. Cena sa pohybuje okolo 104 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

SMS Santini Coral 2.0


Výrazný ženský dizajn a športový strih ponúka zateplený dres Coral 2.0 vhodný pre všetky tréningy v chladnejších podmienkach. Materiál Lite Pro Thermofleece odvedie od tela vlhkosť a postará sa o udržanie potrebného teplotného komfortu. Využitie nájde ako samostatne, tak aj v kombinácii s bundou, čo umožní sa ľahko prispôsobiť meniacim podmienkam. Nechýba ani reflexný pásik pre lepšiu viditeľnosť. Cena sa pohybuje okolo 95 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up