Nový showroom Made4bike – príďte pozrieť a „pokecať“

Dnes síce všetko nájdete na webe, no osobný kontakt je stále veľmi dôležitý. Práve z toho dôvodu sa otvára v Banskej Bystrici nový showroom pre všetkých cyklistov.

Made4bike ako slovenský distribútor niekoľkých cyklistických značiek funguje najme vo svete veľkoobchodu a okrem svojich osobných kontaktov s obchodníkmi sa momentálne nachádza vo virtuálnom svete, teda vo forme stránky a e-shopu.. To je samozrejme efektívny spôsob, no predsa len chýba osobný kontakt. Ten je dôležitý najmä pri snahe poradiť a rovnako umožní vytvoriť príjemnú atmosféru - akúsi komunitu bikerov, kde sa môžete vždy zastaviť, porozprávať a pritom pozrieť, čo je nové. Zmena nastane od 12. marca, kedy sa v Banskej Bystrici za týmto účelom otvára nový showroom Made4bike.


Budete tak mať možnosť na jednom mieste pozrieť, „ohmatať“, vyskúšať alebo priamo odkonzultovať produkty z portfólia ponúkaných značiek. Rovnako sú v príprave sobotňajšie poradensko-predajné akcie zamerané na jednotlivé produktové rady a ich špecifiká. A čo všetko môžete vidieť?

Polaris – oblečenie na každý trail a podmienky

Špecialista na MTB oblečenie z Veľkej Británie, ktoré založil Roger Dillon už v roku 1990. Tomu chýbali produkty pre vtedy veľmi rýchlo sa rozvíjajúcu disciplínu – horskú cyklistiku. Predsa len, tá si vyžaduje trochu iný prístup k oblečeniu a práve v tomto segmente začala značka intenzívne napredovať. V súčasnosti nechýba v ponuke oblečenie tiež pre cestnú cyklistiku, no srdce Polarisu bije hlavne pre MTB, s ktorým je spätá od samotného začiatku. Celú kolekciu charakterizuje najmä výborný pomer ceny a úžitkových vlastností.


Je treba spomenúť, že okrem oblečenia je Polaris aj špecialistom na prepravné obaly bicyklov. V ponuke je niekoľko typov - buď univerzálnych, alebo špeciálne určených pre konkrétny typ bicyklov.


Amplifi – batohy a chrániče

Nemecká značka sídli v Oberstdorfe, len pár minút od údolnej stanice lanovky. Rýchlosť a s ňou spojené pády sú jej doménou, čomu zodpovedá široká ponuka chráničov pre takmer všetky disciplíny. Najvyššie verzie chráničov sú vybavené ochranou SAS-TEC, ktorá je ľahká a pritom mimoriadne odolná. Druhou významnou skupinou sú batohy a prepravné obaly. Medzi nimi nechýbajú modely na trail, enduro ale tiež bežné nosene či zimné športy.


OTE – špecialista na výživu

V dnešnej dobe je toľko rôznych doplnkov výživy, že sa v tom človek stráca a zabúda na to podstatné. Práve to sa snaží zmeniť anglické OTE, ktorého rad doplnkov je jednoduchý a účelný, bez zbytočného pridávania chémie. Pritom v ponuke nájdete všetko potrebné pre podporu športového výkonu a regeneráciu.

Weldtite – starostlivosť, čistenie a údržba

Tento špecialista na starostlivosť a údržbu je opäť z V. Británie a na trhu pôsobí už 78 rokov. Sortiment zahŕňa materiály na opravy defektov, špeciálne mazivá a čistiace prostriedky, ventilové doplnky, rad plniacich bombičiek a nástroje pre profesionálnu dielňu aj bežných užívateľov. Vzhľadom na rozmanitosť vyrábaných produktov, pristúpil Weldtite k rozdeleniu jednotlivých odvetví údržby do samostatných značiek pod logom „brands by Weldtite“. Nájdete tu DirthWash (prípravky a prostriedky na čistenie), TF2 (prípravky na mazanie), Cyclo Tools (náradie a montážne stojany), Weldtite Puncture Repair (prostriedky na opravu defektov), JET Valve (hustenie pneumatík pomocou CO2 bombičiek), Dr Sludge (servis bezdušových pneumatík).


Altitude – okuliare pre cyklistiku a outdoor

Francúzska značka okuliarov, ktorá spolieha nielen na moderný dizajn, ale v prvom rade sa prezentuje vysokou kvalitou svojich skiel. V ponuke nechýbajú ani špecifické modely pre ženy, či najmenších bikerov.


Showroom Made4bike nájdete na Komenského ulici 10D (v multifunkčnej novostavbe na prízemí). Otvorené bude v pondelok a štvrtok od 13:30 do 17:30 a v sobotu od 8:30 do 12:30. Mimo tieto hodiny sa dá na návšteve dohodnúť aj telefonicky, prípadne mailom. Kontakty a rovnako ďalšie podrobnosti nájdete na tomto odkaze.


Príďte teda do Banskej Bystrice osobne a nechajte si poradiť pri výbere, alebo sa len pozrieť čo je nové.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Kozmetika na ebiky - umývame doma, počas a po výjazde

Video: Kozmetika na ebiky - umývame doma, počas a po výjazde

Aké prípravky sa hodia na domáce detailné umývanie elektrického bicykla, čo sa hodí mať so sebou počas výjazdu a čo zobrať do auta, keď sa po ceste zastavíte na umývačke?
Test: Amplifi Hipster – skvelý spoločník na dlhé výjazdy

Test: Amplifi Hipster – skvelý spoločník na dlhé výjazdy

Zbaliť sa na celodenný výlet môže byť veľkou dilemou a to najmä v prípade, ak potrebujete mať pri sebe dostatok tekutín. V Amplifi tak navrhli ľadvinku, ktorá vám poslúži perfektne aj pri celodenných výjazdoch.
Ako čeliť chladu s oblečením Polaris? PR článok

Ako čeliť chladu s oblečením Polaris?

Keď sa teplota pohybuje na jednociferných hodnotách, každý z nás si dáva dobrý pozor na to, ako sa aj na krátky výjazd oblečie. Preto vyvstáva otázka: ste si istí, že vám v šatníku nechýba niečo podstatné?
keyboard_arrow_up