Marteni pri prevodoch ide o pomer. 1 otočenie pedálom je 1 otočenie kolesom. Čím je pomer menší, napríklad tých 0.8, tak na 1 otočenie pedálom máš 0,8 otočenie kolesa. Teda potrebuješ na to menej sily ale si zároveň aj pomalší, je to vhodné do kopcov, na veľké stúpania. Čím je pomer väčší, napríklad 2.0, tak na 1 otočenie pedála sa koleso 2x otočí, teda môžeš ísť rýchlejšie ale musíš vyvinúť viac sily, teda je to vhodné viac na rovinky. Ak si šofér auta, tak to asi poznáš, že do niektorých kopcov musíš podradiť, ak samozrejme nemáš nejaké veľkoobjemové auto s vysokým výkonom.
Tým že chceš jazdiť prevažne asfalt, tak nutne nepotrebuješ gravel, kľudne ti bude stačiť aj napríklad ten Decathlon čo som dával alebo niečo podobné. Či kľudne cestný bike s endurance geometriou (je to pohodlnejšia geometria rámu, je viac prispôsobená na dlhšie a pohodlnejšie jazdenie, nie je orientovaná tak prísne na výkon). Cestný bike v rovnakej výbave dostaneš lacnejšie ako gravel. A menej sa na ne čaká. Dokonca veľa gravelov je už teraz vypredaných. Ten bike z Decathlonu má len plášte o šírke 28 (cca 28m) ale je možné tam dať širšie až do 36mm a tebe by sa viac hodili cestné plášte/alebo cestné s jemným dezénom ak neplánuješ jazdiť po poľných cestách vo veľkom. Majú menší odpor.
Brzdy sú o osobných preferenciách. V Karpatoch nie sú niekoľko km klesania, tak je možnosť že by ti stačili aj mechanické, ak sa nebojíš, že by si mal vyvinúť trocha viac sily v prstoch.
Teleskopická
sedlovka má zmysel len na trailoch/zájazdoch v ťažšom teréne, na asfalte ti zadné koleso nebude veľmi odskakovať, že by hrozilo, že ťa odskok zadného kolesa a následný náraz sedačky rozhodí/zhodí z biku.
Ja mám gravel, minuloročný Koyuk 1.0 a má mechanické kotúčové brzdy, mám cca tvoju výšku. Ak si z BA, môžme sa niekedy dohodnúť, sa stretneme na Železnej studničke a môžeš si ho skúsiť, alebo niekde na Kamzíku. Stačí mi napísať správu.