Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja to nenastavujem, musí to zavolať developer zo zdrojáku. Aspoň tak som to v skratke pochopil keď som dával môj mobil do servisu a presúval som všetky už nastavené aplikácie do nového a nanovo nastavoval úplne všetko.
Zobraziť komentár 02.08.2016 - 00:41:35
00
Ludo
dakujem za radu.
Zobraziť komentár 07.08.2016 - 10:26:24
00
Dagger asi radosť bola predčasná, na práve aktualizovanej verzii 3.18.6 to už nefunguje :-(
Zobraziť komentár 07.08.2016 - 17:48:34
00
asi treba zakazat update locusu, len keby som vedel kde a ako.
androgeoid.com
mam na tablete tuto ikonku (show view) ale mne to na tom tablete nepracuje tak ako partakovi. on natoci mobil a ta výseč nam ukaze kadial ist. mne sa to neotaca spojito ako jemu ale seka sa to pri otacani a zareaguje az ked sa otocim o cca 90° ale aj potom sa na ten smer neda spolahnut
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 09:24:50
00
Skús sa pozrieť do svojho tabletu či máš v ňom senzor magnetického kompasu. Inak ti Locus bude ukazovať smer ale iba pri tvojom pohybe, ktorý si vypočíta zo satelitov. Ak v tablete máš senzor magnetického kompasu a v Lokuse máš aj patričné nastavenie, tak otáčanie ti bude fungovať aj bez toho aby si sa pohyboval. Ten senzor pracuje na princípe ako obyčajný kompas alebo buzola, teda na princípe magnetického poľa zeme.
Ak máš senzor a aj nastavenie pre jeho použitie v Locuse je správne, potom skús stiahnuť aplikáciu AndroSensor, ktorá detekuje všetky senzory v tablete a vieš si v nej overiť ako sa ti tvoj magnetický kompas správa a či ho tam vôbec máš.
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 10:05:45
00
SM-T230NU tento tablet mam a ako tak hladam specifikacie, tak myslim, ze ten mag. sensor tam prave nie je....
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 10:57:55
00
Stiahni si AndroSensor a keď ju spustíš tak ti apka načíta všetky senzory ktoré tablet má. Pravdepodobne dôjde aj k zresetovaniu senzorov takže prípadné neduhy, ktoré by mohli byť zapríčinené rôznymi inými aplikáciami alebo aktualizáciami ktoré majú vplyv na činnosť senzorov by mali byť odstránené.
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 11:14:32
00
tablet ma zabudovany digitalny kompas (built-in digital compass) - predpokladam, ze plati ta druha veta predosleho prispevku od Teba.
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 12:40:22
00
Podobné problémy na novom androide ako ty, som mal aj ja. Pri otáčaní mapy alebo pri prepnutí Locusu do zobrazenia kompasu mi to sekalo, niekedy sa ani zmena smeru vobec neuskutočnila alebo hodnú chvíľu trvalo pokiaľ sa nejaká zmena smeru vykonala. Všetky tieto nepríjemnosti sa mi odstránili keď som si nainštaloval spomínaný AndroSensor. Teraz mi natáčanie mapy alebo kompasu v androide funguje parádne, indikované smery sú presné. Preto som ti doporučoval inštalovať spomínanú apku.
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 13:17:50
00
pokusim sa doma...nemam to teraz poruke....viem kde tym "mieriš" preto to tak vypada, že len mudrujem a nerobim co odporucas...len ci ten digitalny kompas je to co Ty volas magneticky ?
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 13:28:43
00
Áno v androide digitálny kompas funguje tak, že sníma magnetické pole zeme ako obyčajný magnetický kompas ktorý sa používa už stáročia.
Zobraziť komentár 12.08.2016 - 13:42:22
00
nevie mi niekto poradit ako najrychlejsie (1click) prepinat medzi mapou a vyskovym grafom tracku ?.. aby som videl ake ma caka stupanie.
pripadne je mozne aby 3/4 obrazovky vyplnala mapa a v spodnej casti by bol vyskovy graf dakeho tracku aj s aktualnou poziciou ?
Zobraziť komentár 20.08.2016 - 13:31:12
00
Ani jedno ani druhe v Locuse neurobis... Na obrazovku si ale cez vlastnu konfiguraciu vies dat aktualne stupanie (nie z tracku).
Zobraziť komentár 20.08.2016 - 13:39:55
00
japo najlepsie napisat na oficialne forum, alebo dat to ako feature request a mozno bude ;) http://help.locusmap.eu
Zobraziť komentár 23.08.2016 - 21:14:14
01
trosku OT, ale prosim vas o radu. Mal som nainstalovanu aplikaciu Adventure Alert. Dlhsie som ju nepouzival, tak som ju vymazal a to bola chyba. Znovu by som ju potreboval a neviem sa k nej teraz dostat. Na GooglePlay uz nie je a na druhom webe (http://m.downloadatoz.com/adventure-alert/com.digitalpointer.adventureAlert/) mi to stiahnut a nainstalovat nejde. Neviete o nejakej podobnej app, ktora ma tiez taky princip, ze v pripade nehybnosti posle sms s poslednymi suradnicami?
Zobraziť komentár 24.08.2016 - 10:31:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače / GPS zariadenia)
keyboard_arrow_up