orvaq clearly stated že preňho to nie je plná funkčnosť podľa jeho predstáv do SportTracks myslím že OldManBiking aka OMB urobil plugin na veľmi podrobné reportovanie kadečoho vrátane štatistík používania gearu, takže to by ho mohlo ukojiť: http://www.zonefivesoftware.com/sporttracks/plugins/?p=equipment
Mesto: Nove Mesto nad Vahom Založený: 01.06.2011 Príspevky: 1 462 Bike: Orbea Oiz 29 M30 2019
bedo & tulenik vdaka. pozriem oboje az budem doma za compom. veru tie komponenty som si mozno ani nevsimol alebo zabudol na ne. to by teoreticky mohlo helfnut. radsej by som mal OFC vsetko v jednej app ako sa zasa niekam registrovat a platit atd. ale ak to inak nepojde..
Mesto: Nove Mesto nad Vahom Založený: 01.06.2011 Príspevky: 1 462 Bike: Orbea Oiz 29 M30 2019
Sesulak jj, len som Connect uplne flakal a neopravoval napr. priradenie spravneho biku k vyjazdu a zacal som to riesit az nedavno ked som nepochodil so Strava. Tak som sa zmieril s tym, ze historia je pase a od nedavna by som to vedel aspon cez Connect vyextrahovat. A teda po tych radach tuna mozno aj v Strava.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.