kiri:vyskusane, staci mi to. dakujem asperitas: nemam garmin , 10 libier na rok, no co ja viem, ked si pozeram nejaky sumar za rok iba dva krat ( za zimnu a za letnu sezonu) nevidim v tom zmysel
Pipo Pipko je chalanisko zo Ziliny resp. od Ziliny. Tiez ho nepoznam no dava mi kudosy a obcas ja jemu Ale vacsinou behava. https://www.strava.com/athletes/20519238
Inak ak nechcete aby vam ktosi cudzi lajkoval vyjazdy tak prejdite do zoznamu kto vas sleduje kliknite na meno potom kliknut vpravo hore na 3 bodky a tam je odstranit zo zoznamu alebo blokovat...verzia telefon
Ahoj Sesulak ja som Pipo Pipko a áno sledujem Ťa a dávam like keď vidím výjazd a keď si teda nájdem čas po večeroch pozrieť kde kto bol aby som nabral inšpiráciu 😅🚴👈
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.