bicykel je zničený a to tak, že komplet... nemáš roentgenové oči, aby si videl či ti nepraskol nejaký zvar... to nerieš... celú sumu žiadaj od PZP vinníka, niečo sa mi marí, že pri
bicykloch je poistenie cca 10% z ceny ročne dolu, ale to je pri krádeži, ak je vinník niekto druhý a ty ho máš, tak ty máš nárok na vrátenie veci do pôvodného stavu, takže žiadna amortizácia... a ak by ti poisťovňa nevyplatila celú sumu, zvyšok pýtaj od vinníka priamo... bezdebaty... a môže byť rád a ty už duplom, ak nebudeš mať žiadne trvalé následky... hlavne nech sme zdravý
ja som mal teraz nedávno havárku, tiež som nebol vinník... komplet celá suma preplatená (1/3 ceny auta) + zaplatené náhradné vozidlo počas doby trvania opravy, žiadne amortizácie, nakoľko som nebol vinník... (a to prosím v kooperatíve, teda nie že by som chcel robiť reklamu... a bez spoluúčasti proste doplatok 0€)
ten
rám nech ťa ani nenapadne recyklovať, pokiaľ to bol naozaj veľký náraz... pôjdeš niekde zjazd 70kou, na praskline nastane zlomenina a je po tebe...