Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
-18% WTB Vigilante 27.5x2.5" TriTec Fast Rolling plášť, TCS, kevlar
46,99 €
-18%
MOC 66,99 €
Výpredaj -24% Pirelli Scorpion E-MTB S 27.5x2.60" HyperWALL plášť, TLR, kevlar
60,99 €
-24%
MOC 88,99 €
Výpredaj -10% Goodyear Newton MTR 27.5x2.6" Dynamic:Trail² plášť, TR, kevlar
52,99 €
-10%
MOC 59,99 €
Výpredaj -15% Continental Trail King 27.5"x2.2 ProTection plášť, TR, kevlar
39,99 €
-15%
MOC 49,17 €
Akcia savings Schwalbe Ice Spiker Pro 27.5x2.25" DoubleDefence RaceGuard plášť, TLE, kevlar
76,99 €
savings
MOC 112 €
Continental Xynotal 27.5x2.40" Trail Endurance E-25 plášť, TLR, kevlar
65,99 €
MOC 73,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.80" Performance Addix plášť, kevlar
27,99 €
savings
MOC 43,99 €
Akcia -26% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.60" HyperWALL™ SmartGRIP Gravity plášť, TR, kevlar, classic
58,99 €
-26%
MOC 88,99 €
Výpredaj -28% Pirelli Scorpion™ E-MTB M HyperWALL 27.5x2.6 plášť, TLR, kevlar
57,99 €
-28%
MOC 88,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 27.5x2.40" TwinSkin plášť, TLR, kevlar
25,99 €
savings
MOC 42,99 €
-33% Maxxis Dissector 27.5x2.60" WT EXO+ 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
59,90 €
-33%
MOC 89,99 €
savings Schwalbe Marathon Plus 27.5x2.10" Performance SmartGuard plášť, drôt, reflex
35,99 €
savings
MOC 54,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.30" EXO plášť, TR, kevlar
34,99 €
savings
MOC 69,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
to s tym nizsim tlakom je blbost ,nevravim ze sa to neda ... podla podmienok,terenu a stylu atd. ale hrozi zas spomenute vyssie ,ale uz pri rovnakom tlaku sa plast sprava lepsie ako by som to - dusa proste zhrubsi stenu a prida na odskoku ...bezdus skludni odskok a na nerovnosti zabezpeci vacsiu stycnu plochu dezenu ...podobne ako nam to ukazovali pri vojne kolies 26-27,5-29
kvakob troska nechapem.. dusa prida na odskoku?? ved vzduch je v kolese stale ten isty...to uz mozme uvazovat o teplote fukaneho vzducho do dusi/plastov... alebo o mediu? co tak helium? alebo cyklon-B... tuto teoriu by som rad rozvinul.. nic v zlom
Co sa tyka hrubky plasta, kedysi to tak bolo u UST, dnes to zial neplati, aj ked nie-bezdusove riesenia maju uplne najtensiu bocnicu, ktora sa roztrhne uz pri pohlade na prekazku. Nasleduju tubeless ready, pricom zalezi od znacky a konkretneho modelu a potom pure UST, kde tiez zalezi, ci model vyrabany davno, alebo novy. Az najdem strateny mikrometer, tak mozem poskytnut udaje, ako sa lisia hrubky. Vzorkovnik je viac, nez dostatocny
https://www.bicyclerollingresistance.com/specials/tubeless-latex-butyl-tubes
Cize rozdiel v spravani plasta ta dusa urcite robi, a asi ked vsetci co to vyskusali tvrdia, ze aj lepsie kopiruje teren atd tak asi na tom nieco bude...
BTW v dnesnej dobe sa na bezduse pouzivaju vsetky normalne plaste, ja mam vpredu MKII RaceSport bez dusi a bez problemov...
Inak ma akurat nasrali zo Schwalbe, lebo som objednal Rocket Rona LiteSkin, ze este usetrim par gramov oproti tomu MKII a namiesto deklarovanych 490g ma 560g tak ho asi idem poslat rovno naspat.
Traja jazdime gianty 2x trance 1x anthem
Ja jazdim jediny duse oni jazdia bezdusaky ja Bez defektu celú sezonu oni uz riesia nove rafiky na druhej strane dole kopcom pouzivam ovela viac tie dve packy co su na volante, mam sa rád
Čo máte furt so Schwalbe? Veď som písal, že cvaknutá duša bola Continental. Vymenil som za Schwalbe XXLight, ktorú nosím ako zálohu a na tej som v pohode došiel domov aj na tlaku 1,2ATM a to ešte nejakých 300 výškových metrov po ceste bolo. Nefúkal som viac, bo tá duša je oficiálne len do 2,25 a ďalšiu som už nemal. A ono aj fúkať 26x2,35 malou ***** nie je žiadna veľká zábava.
Osobne na Schwalbe nemôžem zatiaľ povedať krivé slovo - všetky ich plášte (Smart Sam, Rocket Ron, Nobby Nic, Land Cruiser a Road Cruiser) aj duše mi spoľahlivo držia. Podobne som bol pred rokmi spokojný aj s Maxxismi (Larsen TT a MiMo), tie boli tiež bezproblémové. Na cesťáku mám Continental GP4000s a tiež sa správajú slušne. V podstate som nie z dôvodu opotrebenia vymenil len lacné OEM plášte, ktoré prišli na bajkoch: nejaké Cheng Shin a Bontrager Connection - u tých už bolo trochu cítiť, že je to to najlacnejšie na trhu (ťažké a tuhé). Aj keď jazdiť sa dalo aj na nich...
Traja jazdime gianty 2x trance 1x anthem
Ja jazdim jediny duse oni jazdia bezdusaky ja Bez defektu celú sezonu oni uz riesia nove rafiky na druhej strane dole kopcom pouzivam ovela viac tie dve packy co su na volante, mam sa rád
no to hovori o tom ze chlapci asi naleteli na teoriu o nizkych tlakoch a pritom asi jazdia agresivnejsie teren ,neznamena to ze duse su lepsie ...spravne urobeny a nafukany bezdus bude mat lepsie vlastnosti ....