stiahni si servisny manual z webu http://www.sram.com/_media/techdocs/95. ... 0Rev_A.pdf
tam to mas vsetko popisane aj nafotene, jediny problem moze byt v tom, ze je to v cudzej reci... ak si zrucny a trufas si, tak v pohode doma, ale je tam dost veci, ktore mozes pokaslat. v opacnom pripade servis...
ja to radsej urobim doma lebo servisu nedoverujem ci urobia vs tak ako by mali.
preto mi poradte kde sa daju kupit take veci ako olej tesnenia a pruzina ktoru by som chcel tiez vymenit lebo by som chcel meksiu ak meksia este existuje.
a niekde v bratislave lebo nechcem ist do novej dubnice
a mimochodom chces mi povedat ze ked si dam opravit vidlicu do kaktusu tak mi budu objednavat diely z novej dubnice.?
tak potom sa daju koupit diely aj priamo v kaktuse alebo niekde v inom obchode?
ale inac mali by sa menit aj tesnenia? lebo som cital ze ked nejsu poskodene netreba a ze staci olej ktory som v kaktuse videl a pruzinu ktoru tam tiez maju.
Pruzina stoji zhruba 1000 Sk. Vymena,ak sa bude menit aj olej kolo 500,ale moze to byt viac aj menej. Striekas na vnutorne nohy silikonovy ,alebo teflonovy olej? To citlivosti dost pomoze. Ak to budes rozoberat, namaz silikonovou vazelinou zvnutra semeringy. Vidlica ostane dlhsie citliva. Vnutorne nohy udrzuj maximalne v cistote. Ak mas aspon trocha sikovnosti, servis zvladnes sam. Popripade pouzi navod. Ak mas dve lave ruky, zanes to radsej do servisu.
bol som medzi casom v kaktuse osobne a zevraj olej mi tam odleju do mojej nadoby za 300 sk/liter co som aj kupil.
pruzinu nemali ale vedeli by ju zohnat. na tu sa asi aj vykaslem lebo ta vidla zas neni az taka tvrda ze by sa to nedalo zniest.
a vazelinu som tiez kupil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tam to mas vsetko popisane aj nafotene, jediny problem moze byt v tom, ze je to v cudzej reci... ak si zrucny a trufas si, tak v pohode doma, ale je tam dost veci, ktore mozes pokaslat. v opacnom pripade servis...
preto mi poradte kde sa daju kupit take veci ako olej tesnenia a pruzina ktoru by som chcel tiez vymenit lebo by som chcel meksiu ak meksia este existuje.
a mimochodom chces mi povedat ze ked si dam opravit vidlicu do kaktusu tak mi budu objednavat diely z novej dubnice.?
ale inac mali by sa menit aj tesnenia? lebo som cital ze ked nejsu poskodene netreba a ze staci olej ktory som v kaktuse videl a pruzinu ktoru tam tiez maju.
Google uz prezradza aj ceny servisu v kaktuse?
Google uz prezradza aj ceny servisu v kaktuse?
pruzinu nemali ale vedeli by ju zohnat. na tu sa asi aj vykaslem lebo ta vidla zas neni az taka tvrda ze by sa to nedalo zniest.
a vazelinu som tiez kupil.