mijat
Mesto: Banovce nad Bebravou
Založený: 21. 9. 2009
Bicykle: Nemec | Koba 2012
Presne, malincie, vysoka trava, nenasprejovane korene, 2ha cena v tombole horsia ako 3tia...toto mi uz hlava neberie, niektori si pomylili pretek, alebo maju pomylene ocakavania.
Prvy krat som bol na dubnicaku v 2001, siel som vtedy najkratsiu trat "BABY" 69km, v 17-stich som si na 170km Kinga este netrufal, skoda ze som ho uz nestihol, pamatam si prespavacky pretekarov v telocvicni noc pred maratonom. Ubehlo uz vela rokov a stale sa sem velmi rad vraciam. Vidim za tym maratonom partiu ludi, ktoru to neskutocne bavi a organizuje ho s nadsenim, a k tomu najvacsi bonus paradna a narocna trat, u nas jedna z mala co sa priblizuje k old-school MTB, ja nepohrdnem ani zvaznicovou nahanackou niekde pri BA, ale kazdorocne sa tesim na august ako si dam do tela, stertnem kamosov a pokusim sa o PRko na Baske 😁. Takze za mna super, davam 99%, za co som si zaplatil to som dostal. To 1% je za strihanie rohov cisla pred jedalnou, tie noznice zmiznu skoro kazdy rok 😁, chcelo by to tam nejakeho dobrovolnika s noznickami alebo inak vymysliet. Gulas bol fakt super, pozdravujte kuchara/ku 👍🏻. K vapkam a neohladuplnym "lesticom" sa nevyjadrujem, to je na kazdom maratone. Do znacenia nemozem moc kecat kedze trat poznam, ale na Harde bolo podla mna OK, dolezite miesta oznacene, ale teda na tej luke za trtavkou smer homolka mohla byt nejaka faborka na koliku, verim ze kto to tam nepozna mohol zavahat... Vdaka za akciu, dubnicak ma pre mna taku zvlastnu atmosferu a ta nostalgia k tomu ... vidime sa o rok.