ked bude suchsie tak ti to mozem aj :mrgreen: ukazat
09.03.2009 - 11:06:58
00
Ten úsek s koľajami je medzi Radarom a asfaltkou na Inovec z Tr. Jastrabia nie medzi Soblahovom a Radarom.
http://www.mtb-bike.sk/upload/08_03_2009_chata_pod_Inovcom.plt
09.03.2009 - 19:57:48
00
Nejaka cesta zo Soblahova popod les, pokial sa nechce hrebenovka Inovca zacinat po cervenej okolo Ostreho Vrchu by sa celkom hodila a naco experimentovat, ked sa da spytat.

Jedine toto. Prva stvrtina je fajnova lesna cesta (trasa byvalej lesnej zeleznicky), potom asfaltka. Presne ako si chcel popod les nad Soblahovom, ale konci nad Mnichovou Lehotovou. Na mape (dal som tam sipku) to vyzera ze pokracuje presne ako si chcel povedla zeleznicnej trati az k Radaru ale v reale som tam ziadne pokracovanie nevidel, ta asfaltka pokracuje hore a oblukom sa vracia k chate pod Ostrym vrchom, alebo dole do Mnichovej Lehoty. Mozno sa da ist aj dalej, neviem, nejak som to neskumal.
09.03.2009 - 20:12:10
00
Pointer, vdaka za info. Podla leteckej mapy sa zda, ze sa da v pohode pokracovat aj dalej, zrejme az uplne k Radaru, len poslednych par metrov je neistych, ale mozno je cesta skryta v lese.
09.03.2009 - 21:54:51
00
ta cesticka co ide dalej za starou zeleznickou-teda popri nejakom salasi (ci pile ci co to je)..a potom za stupanim na luke ide zjazdikom cez kolaje na asfaltku (ca.1,5km od radaru)...ma aj pokracovanie-a to ked nepojdes dole na kolaje,ale pokracujes dalej do kopca-je to vcelku vyzivne stupanie a dost rozbity povrch...potom sa tam v lese napoji na cervenu zn. ktora ide od ciernachova resp. od chaty pod ostrym vrchom. :wink: ,ale tu cervenu znacku ani nemusis vidiet...skratka to vylezie na kopec a potom sa to spusta dole do mnich.lehoty....niekedy na jar si to mozeme spolu dat ja tadial chodievam niekedy-ale skor cez ten hreben a ciernachov.
..a urcite to mam v plane ked to trochu obschne ist takouto trasou-cez brezinu na lucky-modra na chatu pod os.vrchom-cervena-ciernachov-mnich.leh.-inovec..a nejako dole 8) :wink:
09.03.2009 - 23:19:55
00
jaj to je vyzivna trasa hl z chaty pod ostrym na cernachov do mnichovej jaj jak ju nemam rad ale pojdem s vami ked bude lepsi podklad..... :mrgreen:
10.03.2009 - 06:33:55
00
..tak, tak z chaty pod ostrym vrchom cez čiernachov na mnich.lehotu je to celkom husté, par krat som sa tam aj vykotil 8), zo začiatku stupák, potom aj pár singlov.....išiel som tadial minulé leto až na inovec -hreben -smer pánska javorina....ale na úseku okolo čiernachova mi to zobralo trochu viac síl, myslel som si, že tento úsek prejdem rýchlejšie.... :? nepamatam si presne, ale cca 45 som sa plazil lahkým tempom...........takže na dlhsie tripy tento usek vynechavam, jedine sólo 8)
10.03.2009 - 08:52:16
00
uz si bol vyskusat vydlicku?aspon cez obrubiky? :mrgreen:
10.03.2009 - 08:55:14
00
Ja uz som si zvykol, ze usek cez Ciernachov povazujem za sucast hrebenovky Inovca :)
Ale z Trencina na Inovec chodim tak 1x rocne, minuly rok som tusim tade vobec nesiel.
Naposledy, ked sme startovali 7:30 na stanici v TN, tak sa sme veru neflakali, aby sme stihli Mliecka a spol. co prisiel o 9:00 vlakom do Mnichovej Lehoty z Chynorian.
10.03.2009 - 09:16:03
00
uz si bol vyskusat vydlicku?aspon cez obrubiky? :mrgreen:

..zajtra idem po bike do servisu, takže keď pojdem naspäť budú aj obrubníky 8)
...inac tu sme riesili tie tretry viewtopic.php?f=5&t=12235&start=180
..s-sport 42 miboli male, 43 velké......polovične cisla nerobili, tak som bral s-comp 42,5..čo máš ty, ... a lepšie mi sedia ako tie sporty....vševeda som poslal preč 8) a riešil som to s mladým .......a v pohode.
10.03.2009 - 09:24:54
00
ja mam compy 43ky ale je tam este suchac aj hore namiesto pracky,max spokojnost dobra tvrdost...tie tvoje vyzeraju super.. :!: :shock:
10.03.2009 - 09:34:35
00
Fajnova trasa, Este som ju celu niešiel. Zatial iba z Breziny po taku odbočku ktora sa odklana smerom na Kubru, tam je taky kratky fajnovy zjazd.
Ale ak bude času tak aj tak najbližši vikend pojdem asi cestu lebo v horach sa to bude riadne zabarat.
10.03.2009 - 12:37:06
00
aj ja planujem cestu sobotu alebo nedelu podla pocasia .ma byt teplo ale nevien ci nesprchne...v piatok sa mozme dohodnut :|
10.03.2009 - 12:41:41
00
sa na chvilku objavilo slnko, tak sme si s Nickou dali Kykulu a spat :)
cakalo par prekvapeni : suvisla vrstva strku v dlzke cca 800 m (2-3 km) :shock: , tabulka "zvazanie a priblizovanie dreva" a nebezpecni drevorubaci :lol: , no a cerstvo :shock: napadany sneh v okoli skoly :!: tam, ked sme to otocili zacalo o5 snezit :wink:
10.03.2009 - 17:09:04
00
cha na tr. závade ma pekne privítalo slniečko a už tam na ceste ani snehu moc nevidieť. okolo to hej, ani krížom do súče sa ešte neda prejsť, ale zjazdík lesnou asfaltkou som si celkom užil. a nebyť že ma dáždik lapil na konci dolnej súče tak by bol dnes aj limit splneny - h. súča dúbrava a cez hrabovku dom. no v dolnej som to otočil a pekne v lejačiku cez hrabovku home.
10.03.2009 - 17:52:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up