Takze konecne akcia!!! Zajtra to je v stredu o 9;00h stretko pravdepodobne pred Lidlom na Sekcove. To plati ak v noci nebude poriadne prsat. Trasa ja navrhnuta na Simonku-Slanske vrchy. Predbezne ohlaseny; Zanzo+dvaja kolegovia samozrejme ze aj ja JM a dalej; Bajkboro,Jfab mozno aj Luho a spol. Pravdepodobne sa to rozdeli na dve mensie skupinky Race a Pohodicka. Myslim ze kazdy si najde tu svoju skupinu.
aj ja pôjdem, keď sa mi bude chcieť budiť o 8:00 a musim schádzať ku lidlu? lebo ja bývam fakticky po ceste do slánskych... a dufam, že nebude blato jak včera pod kapušaňakom a ďalej, lebo dnes som umyl bike...
ahojte, neviete kto bol ten chalan čo sa v sobotu na podujati Okolo Domase "vysypal" s bajkom v ostrom zjazde a zlomil koleso? Mam na neho otázku...predpokladám, že by mohol byť z PO
ahojte, neviete kto bol ten chalan čo sa v sobotu na podujati Okolo Domase "vysypal" s bajkom v ostrom zjazde a zlomil koleso? Mam na neho otázku...predpokladám, že by mohol byť z PO
Tak to neviem kto bol ale ten debil co pred koncom dostal defekt to som bol ja
Luho: nevadi, možno sa ešte nájde...možno niekto z AMEN-akov vie o koho ide Ruffy: defektov bolo viac, nič si z toho nerob hlavne je že si došiel do cieľa
Viem o kom je rec tiez som ho stretol ked tlacil naspat. Som tiez PO, ale v zivote som toho chlapika nevidel. A uz ani neviem ci mal Spesla, alebo Gianta akorat viem ze bol velmi tmavej farby.
Takze konecne akcia!!! Zajtra to je v stredu o 9;00h stretko pravdepodobne pred Lidlom na Sekcove. To plati ak v noci nebude poriadne prsat. Trasa ja navrhnuta na Simonku-Slanske vrchy. Predbezne ohlaseny; Zanzo+dvaja kolegovia samozrejme ze aj ja JM a dalej; Bajkboro,Jfab mozno aj Luho a spol. Pravdepodobne sa to rozdeli na dve mensie skupinky Race a Pohodicka. Myslim ze kazdy si najde tu svoju skupinu.
Ak sa nic mimoriadne nestane, pridam sa aj ja. Dufam len, ze budem rano stihat...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.