chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
to dost zalezi podla mna od viacerych veci, napr ako sa chce novemu plastu spolupracovat,v akom stave mas koleso so starym plastom a ci chcem stary plast odlozit na neskor alebo vyhadzujem.. ale tak tak ja osobne by som si rezervoval minimalne polhodinku.
skoda, ze byvas tak daleko
by som Ti doniesol moje koleso (len plast sme zhadzovali dvaja minimalne 10 minut - schwalbe + tannus armor)
a samozrejme aj vela piva
ale k veci pre 020275:
nahadzovanie moze byt tiez problem - nahodit plast s insertom som sa trapil aj hodinu ...
a ked aj nemas insert, tak nemusis lahko nahodit plast (niektore kombinacie plast + rafik mozu byt problemove), alebo nemusia zapadnut patky / odkialsi bude unikat vzduch - vecer nafukas a rano najdes sfuknute koleso
treba skusit a uvidis
na druhy, treti, x-tykrat to bude urcite rychlejsie ...
DT ráfky, enduro casing vittoria, k tomu rival... Už som ich pár sad prehodila vychytal grif ale hej kamosove super G shwalbe a Spank rafiky, tiež s rivalom mi zabrali trochu viac času no aj tak to nebolo nič tragické. Je to hlavne o cviku
Dôležité je najskôr prezut a potom pivo. V opačnom poradi sa to natahuje na hodiny 😅
"niekde na nete som cital, ze TPU nie su vhodne do bezdusakov" - zaujimal by ma zdroj
sorry, nearchivujem si clanky, ktore citam. na druhej strane pride mi celkom normalne opytat sa ludi, ktori maju vacsiu skusenost sa danou vecou napr otazkou tu na fore, a potvrdit/vyvratit si danu informaciu.
Ďakujem za odpovede, bezduse chcem vyskúšať na novom bicyķli. Plášte prehadzujem v sezóne aj 2x /predný-zadný/nemám ale žiadne skúsenosti s mliekom od ktorého je asi potrebné ráf prîpadne aj plášť vyčistiť.
Pokiaľ chces zhodené plášte odložiť a nahodiť zasa neskôr tak ich stačí vypláchnut vodou a nechať uschnúť. Rafiky v podstate tak isto ale osobne som ozaj nikdy neriešil ich čistenie.
Na pätkách plášťa zvykne zaschnúť mlieko, ktoré vie potom pri opätovnom nahadzovaní pekne potrápiť, lebo tam vznikne nerovnosť, ktorou vie vzduch unikať. Vyzerá to ako tenký gumový pás. Treba to vtedy poodtŕhať. Stalo sa mi to síce iba raz, že to kvôli tomu nešlo nahodiť, ale trocha to vytrápilo. Ako nový išiel vtedy plášť nahodit bežnou pumpou, kvôli tým zostatkom mlieka potom ani boosterom, až kým som to komplet nevyčistil. To ťa od bezduší nechcem odrádzať (jazdím ich mtb aj cesta), len čo ti môže skomplikovať výmenu použitých plášťov, keďže si sa pýtal na potrebný čas.
Dobrý deň, ako dlho vám trvá výmena výmena bezdušoveho MTB plášťa doma v dielni? Vďaka za odpoveď.
Mne to trvá asi 10 minút celé Tu som menila aj ventil, takže to bolo dlhšie. Ale pár rokov dozadu mi to trvalo snáď hodinu a to som sa dobre natrápila Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
To si 6 rokov nemenil plaste? Lebo mne sa pred par dnami podarilo pri vymene plastov, ze sa mi na par miestach pri patke paska odlepila. Tak som to len pritlacil naspat, nahodil plast, no nedalo mi to. Tak plast dole, pasky som nechal a na tu staru 1 vrstva novej.
Ale na druhu stranu som si nikdy nevsimol, ze by paska nejak degradovala, hoci ked je pod stalym tlakom, moze sa preliacit a "predrat" v otvoroch na niple.
Mne sa zlomil špic a keď som dávala nový nipel, páska musela ísť samozrejme preč. Takže išla nová. Keď som tú starú odliepala, bola už ako papier inak. Ale fungovalo všetko ako malo
Tak toto je pecka ventil ??
Ľahké osadenie, nafúkala som to obyčajnou pumpou ...
Ahoj, prosím Ťa priemer toho ventila je ako klasický autoventil? Čiže nafúkam ho pumpou, čo mám na dofukovanie pneumatík na aute? Ešte by ma zaujímalo, podľa čoho si mám vybrať jeho výšku? v ponuke je S, M, L, XL
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
by som Ti doniesol moje koleso (len plast sme zhadzovali dvaja minimalne 10 minut - schwalbe + tannus armor)
a samozrejme aj vela piva
ale k veci pre 020275:
nahadzovanie moze byt tiez problem - nahodit plast s insertom som sa trapil aj hodinu ...
a ked aj nemas insert, tak nemusis lahko nahodit plast (niektore kombinacie plast + rafik mozu byt problemove), alebo nemusia zapadnut patky / odkialsi bude unikat vzduch - vecer nafukas a rano najdes sfuknute koleso
treba skusit a uvidis
na druhy, treti, x-tykrat to bude urcite rychlejsie ...
Dôležité je najskôr prezut a potom pivo. V opačnom poradi sa to natahuje na hodiny 😅
sorry, nearchivujem si clanky, ktore citam. na druhej strane pride mi celkom normalne opytat sa ludi, ktori maju vacsiu skusenost sa danou vecou napr otazkou tu na fore, a potvrdit/vyvratit si danu informaciu.
Mne to trvá asi 10 minút celé
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale na druhu stranu som si nikdy nevsimol, ze by paska nejak degradovala, hoci ked je pod stalym tlakom, moze sa preliacit a "predrat" v otvoroch na niple.
A co ma výmena plastou s vysokotlakovou páskou ?
Ľahké osadenie, nafúkala som to obyčajnou pumpou ...
Ahoj, prosím Ťa priemer toho ventila je ako klasický autoventil? Čiže nafúkam ho pumpou, čo mám na dofukovanie pneumatík na aute? Ešte by ma zaujímalo, podľa čoho si mám vybrať jeho výšku? v ponuke je S, M, L, XL