Ok to vsetko je pekne ale pockajte par rokov a potom spravime sutaz miss plechove kolena. S jazdenim v zime je to fajn ale ani tie najlepsie windstoperove nohavice a rukavice nezabrania podchladeniu klbov... ja len tolko. Inac v zime som jazdieval dost intenzivne ale vzhladom na vyssie spomenute si davam radsej pokoj...
Ja som bol doteraz iba jarno-letno-jesenny biker za tepleho pocasia ale tuto zimu som sa dal zlakat zimnym bikovanim.Bolo to super,tie zjazdy po zasnezenych lukach a podobne a tiez teraz na jar mam aku taku kondicku a nie ako ine roky.Planujem bikovat aj ine zimy,tak sa musim zamysleit nad oblecenim na zimu ktore nemam.ja som v zime pouzival obyvcajnu zimnu ciapku,lyziarske rukavice,zimnu vetrovku ktora nic moc na bikovanie a na nohy sustaky a pod ne damske silonky.Poradte kde sa da nakupit zimna vybava na bikovanie a ake su vase skusenosti co pouzivate v zime na seba?
Najlepšia tam bola obhliadka trate v piatok poobede v snehovej prehánke. Videl som Daniele Pontoniho, ako na otázku "ako bolo?" odpovedal cez drkotajúce zuby "sibéééria".
Nedeľa za slnka a pri -10 bola už pohoda... Niektorí pretekári po pol hodine aj sťahovali rukáviky.
Tomčo ty si magor, ale raz sme išli na Inovec, a bolo -23 stupňov. Deň pred tým som dával na bike nové bowdeny, a v ten deň v tom marze totálne všetky popraskali takže som ich musel meniť na novo. Ale inak to najlepšia zabava...
Som s Piešťan,takže najčastejšie teraz v zime Jelenie jamy-lesáci to tam odŕňajú.A od tial Gonove lazy,Gajda a pod.Nad plášťami som váhal,ale kto rád jazdí zimu-doporučujem/aspon šróby do starého plášťu/.
Satka na usta ? Hm dobry napad,lyziarske okuliare asi tez a nabuduce aj aj vezmem lyziarske rukavice i ked teto boli tez,asi to chce silnejsie.Te plaste ti zavidim,ja si na zimu ine dovolit nemozem a bez nich to spociatku slo tez dobre ale teraz sa bud borim alebo smykam a o zatckach ani nehovorim.A kadial bajkujes v tejto zime ?
Ruky sú háklivé a nohy u mna ešte viac.Rukavice mam widstoperove/aj bundu a nohavice/,ale pri tých -10 som mal dvojvrstvové lyžiarske ruk. hore kopcom len spodnú vrstvu.Ca***** Craft,lyžiarske okuliare a na hube šatku/dole/ a hore kopcom len čelenka.Občas som pobehol aby mi nemrzli nohy. A dosť mi pomáhajú plášte Continental Spike s kovovými hrotmi.
Fakt ?! No mne to super nepripadalo ked mi premrzli prsty tak ze som ani brzdu nevedel stlacit.Mno nevem ci bolo minus 10 ,to asi ne,ale zima bola riadna a ja nie dobre obleceny na ruky a hlavu.A to mi ten predavac tvrdil ze tie rukavice su jak radiator...Zimna priroda vizerala krasne,mlha tez ale dobre spomienky an to nemam.V com jazids ? Myslim oblecenie,co mas na hlave pod prilbou ? Moja satka usi rozhodne nechrani a jak teple mas rukavice ? Lebo do kopca sa mi v nich spotia ruky a dole kopcom mi nestacia vobec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.