Posluzi, ale nekupis ho vo flasi v drogeri alebo vo farbach a lakoch A nebude tak pekne "vonat".
U mna:
1. dokladne cistenie ked mam cas:
A: ked sa mi nechce zhadzovat retaz tak takou tou prackou na retaz naplnenou cyklostarom. Nasledne oplachnem vodou, vysusim (stlacenym vzduchom vyfukam ked sa ponahlam). Dokladne namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo.
B: dokladnejsie, ked sa mi chce zhadovzat retaz, tak ju ponorim celu do technickeho benzinu v odrezanej PET flaske. Riadne pretrasem, vyberem, poutieram, vysusim. Dokladne namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo.
2. Na rychlo:
Vezmem handru nastriekam na nu trochu WD40, a celu retaz riadne utrem od spiny. Pri silnom znecisteni opakujem. Nasledne vezmem inu cast handry, co je sucha, a celu retaz este raz poutieram. Namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo
Keomatepo je tam napisane "vodou rieditelny a biologicky odburatelny", ale v postupe sa pise ako sa ma aplikovat. Nikde sa tam nespomina, ze ho mas riedit, alebo vyliat do prirody
Pouzitie : Koncentrat CykloStar original nalejte do 0,5l mechanickeho rozprasovaca a doplnte vodou. Takto pripraveny roztok nastriekajte na znecistene miesta bicykla.
Mam, teda mal som 100ml vzorku, tento navod sa asi pouziva na vacsie balenia, kedy si clovek moze namiesat roztok lubovolnej koncentracie, inak mi to do hlavy nejde.
Na retaz a kazetu to urcite neried. Pri poriadnej spine kludne aplikuj aj 2x: daj 1 krat, nechaj posobit tak 5-10min, potom kefkou odstran spinu a nastriekaj 2 krat a nechaj posobit par minut a potom oplachni vodou. Na ram to urcite zried ale na ram ti staci aj tepla voda a kvapka jari, netreba plytvat cyklostarom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
U mna:
1. dokladne cistenie ked mam cas:
A: ked sa mi nechce zhadzovat retaz tak takou tou prackou na retaz naplnenou cyklostarom. Nasledne oplachnem vodou, vysusim (stlacenym vzduchom vyfukam ked sa ponahlam). Dokladne namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo.
B: dokladnejsie, ked sa mi chce zhadovzat retaz, tak ju ponorim celu do technickeho benzinu v odrezanej PET flaske. Riadne pretrasem, vyberem, poutieram, vysusim. Dokladne namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo.
2. Na rychlo:
Vezmem handru nastriekam na nu trochu WD40, a celu retaz riadne utrem od spiny. Pri silnom znecisteni opakujem. Nasledne vezmem inu cast handry, co je sucha, a celu retaz este raz poutieram. Namazem cimkolvek co zrovna doma mam na mazanie retaze (zvycajne Finish Line dry lube alebo nieco podobne). Hotovo
Finish line dry? Zevraj to leúi dost spinu
mam otazku ohladom Cyklostar-u, cyklostar sa riedi vodou alebo sa pouziva koncentrovany?
Mal som doma 100ml vzorku, ktoru som dolial 400ml vody a potom rozprasovacom nastriekal na retaz, kazetu atd, ale zeby to fungovalo sa mi nezdalo.
Kde sa stala chyba? Diky
Nechapem preco sa ma podla navodu riedit.
Mam, teda mal som 100ml vzorku, tento navod sa asi pouziva na vacsie balenia, kedy si clovek moze namiesat roztok lubovolnej koncentracie, inak mi to do hlavy nejde.
Nevadi, zase som o nieco mudrejsi
Miso1 Moze byt, ze zavisi od pouzitia, koncentrat na retaz, kazetu, riedeny roztok na ram ... No nic, kupim litrovku a uz budem mudrejsi