neviem ale mne sa pozdáva ten FELT, je krajší a v tej vidle až taký obrovský rozdiel nieje aj tak ju čoskoro budeš meniť a Felt má lepšie brzdy, nehovoriac aj o lepšej výbave o niečo.
> Scott
Predám horský bicykel SCOTT. Veľkosť rámu 17“ . Brzdy, páčky, prehadzovač, prešmykač, kľuky, náboje - LX Shimanno . Ráfiky Mavic, sedlo Specialized – body geometry. Predná odpružená vidlica Rock Shox Judy ( pôvodná cena vidlice 14 000 Sk) . Na bicykli je nová reťaz, 9 kolečková kazeta, menený olej a krúžky na vidlici.
Cena: 13000,- Sk
Pridaný: 26.03.2008 - 12:53 | Email: Sveťo (mail.ndsas.sk) | Tel: 0907110245
Mozno aj toto by pripadalo do uvahy ale nenapisal si cenovy limit. Skus popozerat bazar.
na tvoje víkendové jazdenie po lesíku a sem tam po meste ti bike v tejto cenovej kategórii bude stačiť. A ani o vidlu sa neboj, nemáš dôvod ju vôbec meniť
... chlapci čo tu radia sú v trošku inej cenovej kategórii a veľká väčšina z nás začínala na RST a pod. ... ja som mal tiež prvú odpruženú vidlu RST Capa a vydržala 4 roky a stále "funguje" a bez vakla
... neviem, ale mohli by si ostatní uvedomiť, že každý komponent a hlavne vidla by mala tvoriť určité percento z nákladov na bike, takto to funguje všade ... predsa nebudem na 12 tisícový bike dávať vidlu za 6000,- že???!!!!
Diki za najdenie inzeratu
Cenovy limit som mal 15-20tis. ale tento FELT mi kamarat ponuka za lepsi peniaz
Jj Marcel, neplanujem s nim ist niekde do divociny tak dufam ze vydrzi.
Stary som SCOTT, a s nim som velmi spokojny! I ked som nenarocny jazdec (zatial ).
Pokial si sa na lepsiej vidle nikdy neviezol a mas hlboko do vacku plus si masochista ano RST Gila je super vidla. Myslim ze to nieje namyslene ani povysenecke ked poviem ze lepsie ako vylepsovat haraburdu za 10tisic je lepsie si kupit uz poriadnejsi bike - v neposlednom rade je to lacnejsie.
Mimochodom ak ides kupovat bike v obchode skus sa tam dohodnut na vymene vidlice za lepsiu za mensi priplatok.
Diki za rady.
Inak v com je ta vidlica horsia? Horsie materialy? alebo je to len do lahkeho terenu? alebo ako?
Inak uz bicykel je kupeny. Este poskladat a zaplatit
Pokial si sa na lepsiej vidle nikdy neviezol a mas hlboko do vacku plus si masochista ano RST Gila je super vidla. Myslim ze to nieje namyslene ani povysenecke ked poviem ze lepsie ako vylepsovat haraburdu za 10tisic je lepsie si kupit uz poriadnejsi bike - v neposlednom rade je to lacnejsie.
Mimochodom ak ides kupovat bike v obchode skus sa tam dohodnut na vymene vidlice za lepsiu za mensi priplatok.
ok quasko .... máš 14000 ani menej a ani o chlp viac ... čo by si si kúpil??? .... alebo si nekúpiš radšej nič lebo je to šiť??????
Ked som bol mlady a neskuseny takties som sa nechal nalakat na lacny biku. Kupil som Kellys Quartz Dsc. Druhy krat by som taku chybu nespravil - hrozna vidlica mechanicke kotuce a hlavne nemozna geometria.
Skusenejsi uzivatelia tohoto fora sa snad zhodnu ze RST Gila je to najhorsie /okrem zn. zoom/ co mozes na biku mat. Gila sa moc nelisi od pevnej vidlice je necitliva ... skoda pisat.
Idealne by bolo pokusit sa v obchode dohodnut vymenu vidlice za lepsiu.
Keby si sa pokusil predat jazdenu Gilu o moc viac ako 500 za nu nedostanes.
... ale aj tak si mi neopovedal na otázku, čo by si si kúpil za 14000,- ... ono vieš veľmi dobre, že práve v tejto cene tam budeš mať RST, najnižšiu SR Suntour a možno aj Zoom .... možno treba pojazdiť zatiaľ s týmto, pošetriť a po roku dvoch vymeniť za inú .... alebo tam dať pevnú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno aj toto by pripadalo do uvahy ale lepsia vidla RST 100 LO horsie komponenty deore+alivio v tejto cenovej relacii mas dost velky vyber.
EDIT:
niesom vasnivy cyklista, mam rad bicykle ale nevyznam sa v nich. Kolko tak vydrzi taka vidla? dva roky?
14 590., Sk
EDIT:
niesom vasnivy cyklista, mam rad bicykle ale nevyznam sa v nich. Kolko tak vydrzi taka vidla? dva roky?
Otazka znie inak. Kolko ty vydrzis s takou vidlou ?
ja ako dlho vydrzim? no to neviem. Nemal som este odpruzenu vydlu
Predám horský bicykel SCOTT. Veľkosť rámu 17“ . Brzdy, páčky, prehadzovač, prešmykač, kľuky, náboje - LX Shimanno . Ráfiky Mavic, sedlo Specialized – body geometry. Predná odpružená vidlica Rock Shox Judy ( pôvodná cena vidlice 14 000 Sk) . Na bicykli je nová reťaz, 9 kolečková kazeta, menený olej a krúžky na vidlici.
Cena: 13000,- Sk
Pridaný: 26.03.2008 - 12:53 | Email: Sveťo (mail.ndsas.sk) | Tel: 0907110245
Mozno aj toto by pripadalo do uvahy ale nenapisal si cenovy limit. Skus popozerat bazar.
... chlapci čo tu radia sú v trošku inej cenovej kategórii a veľká väčšina z nás začínala na RST a pod.
... neviem, ale mohli by si ostatní uvedomiť, že každý komponent a hlavne vidla by mala tvoriť určité percento z nákladov na bike, takto to funguje všade ... predsa nebudem na 12 tisícový bike dávať vidlu za 6000,- že???!!!!
Ta vidla nic moc, ale na zaciatok staci.
Casom mozno vymenis.
Cenovy limit som mal 15-20tis. ale tento FELT mi kamarat ponuka za lepsi peniaz
Jj Marcel, neplanujem s nim ist niekde do divociny tak dufam ze vydrzi.
Stary som SCOTT, a s nim som velmi spokojny! I ked som nenarocny jazdec (zatial
Inak v com je ta vidlica horsia? Horsie materialy? alebo je to len do lahkeho terenu? alebo ako?
Inak uz bicykel je kupeny. Este poskladat
ok quasko .... máš 14000 ani menej a ani o chlp viac ... čo by si si kúpil??? .... alebo si nekúpiš radšej nič lebo je to šiť??????
Skusenejsi uzivatelia tohoto fora sa snad zhodnu ze RST Gila je to najhorsie /okrem zn. zoom/ co mozes na biku mat. Gila sa moc nelisi od pevnej vidlice je necitliva ... skoda pisat.
Idealne by bolo pokusit sa v obchode dohodnut vymenu vidlice za lepsiu.
Keby si sa pokusil predat jazdenu Gilu o moc viac ako 500 za nu nedostanes.
na zaciatok to staci a casom uvidis ci to treba vymenit...