2.trail
3.climb
-počas jazdi som skúšal prepnúť z 1-vej polohy do 3-tej pri prvej jazde a cítil som, že ju trošku locklo, ale chodila stále asi tak 2-3 cm.Lock out z ridítiek nemám, preto som sa chcel spýtať, že či môže byť niekde chyba alebo je to v norme ? Keď dám proste tú 3-tiu polohu cítim, že tá vidla ide ale nie až na doraz proste ako som už napísal len tie 2-3 cm.Som z toho trošku jeleň :O inak som nepocítil nejaké "podivné" chovanie vidly....ďakujem za hociaký postreh
Ťažko je to súdiť takto z textu.
Dalej pri lockoute mi vidlica vzdy klesne ak slapem do kopca asi o 10-max 15mma ostava v tejto polohe. Taktiez pri vacsom zaltaceni trocha pruží. Myslím ale že to tak má byt aby sa zrejme nič nepokazilo ked zabudne vypnut lockout dole kopcom a narazim na nejaku prekážku
Taktiež sa chcem informovat ohladne nastavenia rebound cize odskoku vidlice. Natavuje sa to dole na pravej nohe. Zrejme je to nastavenie rýchlosti akou sa vidlica vráti spat do pôvodnej polohy. Neviem len pri akom stýle jazdy má byt ten rebound nastavený. Príliš rýchle vracanie zrejme budem cítit v rukácha pre príliš pomalom nebude dostatočne kopírovat terén?
aha takze je dobé ked sa čo najrýchlešie vracia spat ale v ramci toho aby som to čo najmenej citil na rukách.
A čo sa týka toho pruženia je v poriadku ked mi pruží tak 130mm. Alebo malo by to íst tesne ku korunke len tam je potom riziko že pri nejakom skoku by to už buchalo o seba?
Doraz je vtedy keď narazia vnútorné nohy o dno vonkajších (je tam ešte gumový doraz). Takže demolácie sa báť nemusíš a nafúkaj tak, aby sa vidlica príliš nezanárala pri jazdení a aby využívala čo najviac zo zdvihu.
urcite by som dal prednost SIDe... menej starosti so servisom a hlavne lacneji.. spolahlivost...a dlha zivotnost oproti foxe
No ja mam foxu síce talas ale ten ctd systém sa mi celkom páči. Servis je ale drahy. Ale tak pýtal som sa v Klobušiciach(výhradný servis fox na SR) ako často servisovat tak ze stacia každé dva roky resp pri najazdení 5000km
no ked som videl crievka a puzdra vo foxach tak 2x rocne to treba otvorit a vycistit inac ti zleze elox alebo fukusima
Ale vidíš, zabudol som, že nemám FOX
nic nemenim, bordel najdem trosku po 2500km.. 2x rocne rozoberem vycistim zlozim.. po 3r skontrolujem ci je nieco opotrebovane. aleto sa ohlasi skor na O-kruzkoch obcas.
komplet kit stoji do 20e s guferami na celu vidlu
EDIT: a celkovo svôj problém? Z tvôjho príspevku moc toho nechápem.