Co je podla vas lepsia vidla na maratony(dlzka 80-100km) na HT bike cena je rovnaka a su obidve ,,nove" cize toto NERIESIT ! SID 2009 zdvih 100mm alebo FOX F 100 RL ? ziadne ine varianty (mam dovod) cize ktoru z tychto by ste brali ? pripadne preco
nj nato je lock ... a Buno som zvazil tie duse slime co som ti objednal a 320g/kus ... ako nehovorim ze sa to mozno neoplati ale v takomto pripade tych 100g na vidle ...
urcite ma poznate lepsie ako ja seba tak viete co mi vyhovuje alebo co mam rad ze? a ondro s tymy dusami vies preco to tak riesim tuto sezonu som mal viac nez 10 defektov tak tam proste grami setrit nebudem.
Podľa mňa si urobil dobre že si ju zobral ta vidla nemá chybu jej tuhosť sa dá prirovnať k Rebe . Dual - Air sa dá nastaviť v širokom rozsahu a nebude problém ju nastaviť pre 60kg alebo 90kg jazdca . Čo sa tyká toho blokovania ešte sa my nestalo aby bol problém v blate alebo niečo podobne ja mam REBA TEAM 100mm maximálna spokojnosť ale SID 09 v dohľadnej dobe kúpim aj ja takže tak
S Foxou by nemal byť tiež problém s ladením ... ono tá negatívka u nej nieje len tak obyčajná pružina.
Osobne by som Rebu Team za Sid Team nemenil, vidím to ako stratenú investíciu a vec čisto len designu a pár gramov. Za tie peniaze by som radšej poslal Rebu na úpravu SEM alebo TU. Samozrejme ak je tá vidlica v dobrom stave a nieje rozbitá, ak je nutná výmena tak ten Sid ešte ako tak. Samozrejme je to subjektívna vec a každý má iné priority, niekto funčnosť niekto image.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie tam maju od 1446 do 1515 , ale bez locku
Osobne by som Rebu Team za Sid Team nemenil, vidím to ako stratenú investíciu a vec čisto len designu a pár gramov. Za tie peniaze by som radšej poslal Rebu na úpravu SEM alebo TU. Samozrejme ak je tá vidlica v dobrom stave a nieje rozbitá, ak je nutná výmena tak ten Sid ešte ako tak. Samozrejme je to subjektívna vec a každý má iné priority, niekto funčnosť niekto image.
Toť môj názor.
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=109_151&products_id=2767
toto za 2000sk resp 70€ ...
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=109_151&products_id=2767
toto za 2000sk resp 70€ ...
mna odvzdusnovacia sada stala 3,80,-sk (striekacka 2,-sk no a 1m hadicky v baumaxe stoji 9,-sk, potreboval som iba 20cm...
už som držal originál SH odvzdušňovaciu sadu v rukách ... stála tiež tak vyše 2000, dotyčný ich kupoval
asi niekto verí že ten set dokáže zázraky
dosť OT