Čo sa týka Float 36tky, tak tá posledné 2-3 cm chodu využíva len málokedy. Tam je tá progresivita podľa mňa prehnaná. Na tej vidlici sa dajú jazdiť poriadne šupy a bez dorazov, no za cenu progresivity. Je aj ľahšia, čo ej pre gramárov výhoda. Začiatok zdvihu a odtrh je tiež veľmi dobrý ako aj na VANovi. Na EN by som volil určite skôr Van. Pred dorazmi sa da pribrzdiť high kompresiou a je tam ešte poistka voči dorazu > dorazový kalich (ten však nie je na všetkých vidliciach).
Foxinam sa vydierali vnutorne nohy, tesnenia praskali v mraze, tlmicom v mraze odchadzali tiez, tiekli, problemy s dorazmi, XC vidlice brutalne progresivne, dementne systemy Terralogic, atd. ... vela nevydrzali, rocnik, kedy bol problem s nohami a tesneniami je tomu asi 3-4 roky a uz si to nikto nepamata. Vymienali ich vtedy zdarma, rovnako ako Marzocchi vnutorne nohy u tych nepodarkov z Ciny, ci odkial ... Kazde vidlice maju svoje muchy, jedna je podarena, ina nie. A je nutne upozornit, ze v pripade vidlic Fox je potrebne kazdy rok menit tesnenia a olej, inak neplati zaruka. A vymena nie je lacna. Tym ale nechcem proti tymto vidliciam nic naznacit, ani ich obhajovat.... rovnako mozem popisat nemalo problemov co existovali s Rockshox, Marzocchi, Pace, Magura .. takze cely nazov temy je ciste mimo a dobry akurat na flame war
Ale vsak pisem ze vymenit puzdra a simeringy neni ziadny problem, sam som to uz absolvoval(na foxe).
TST alebo ATA patrony by som v ziadnom pripade nechcel co ma vsak zajima ci nahodou neboli problemy s puzdrami prave aj u tych 55tiek trhavym chodom a rychlym opotrebenim s vaklom.
No tak tie patrony sú fakt kameň úrazu,posrali sa mi obe,ale bol to skôr problém mizerných tesnení,ktoré použili šikmookí súdruhovia,ďalej odfláknutá rýchloupínacia os,ktorá nešla dotiahnuť.Vakel bol od novoty vraj na žiadosť profesionálnych jazdcov,takže posralo sa hádam všetko čo mohlo,ale na druhú stranu všetko bolo bez problémov v záruke bezplatne odstranené,aj ten vakel na moju žiadosť ,hoci tam mal byť.Takže viacmenej ja by som mal na ne nadávať prvý,ale nemôžem predsa tvrdiť,že všetky 55 sú úplne na prd,okrem toho ja som ju kupoval,ako novinku a už sa robia tretí rok takže verím,že tá kvalita je už inde okrem toho došlo k zmenám vo vnútornostiach.Ešte si spomíňal niečo o trhavom chode tak v tomto je tá moja 55 úplne super,chod je hladučký maslový a zdvih využíva skoro celý až na nejaký centimetrík rezervy.
Viac menej pokaziť sa môže všetko takže toľko.
no ako tak citam tak mam chut prejst na pevnu vidlu .. ale nie ..mam otazocku ..chcem kupit FOX 36 VAN R 2007 .. ale rozmyslam aj nad 66 SL, popripade RC2X a neviem co a ako ..ale najskor by som siel do FOX ..co vy na to ?..
aha pardon o tom som sa asi nezmienil .. vsetko jazdene ale max jednu sezonu a vraj nic brutalne .. vsetky okolo 250eur bude to na FR/DH ale DH len tak obcas .. je to na HT ..specialized P3 06 ale este ta stara geometria no potom chcem menit na fulla ... to ci to ram vydrzi nerieste .. ide mi o chod a spolahlivost .. ta FOXa je po servise + k nej nove tesnenia a prachovky .. zatial vdaka
nic nove ti nepoviem, fox van 36 rocnik 2007 je asi najlepsie co mozes svojmu bajku dat. znie to mozno privelmi isto, ale je to tak... Z tych marzochci urcite rc2x, ak sa nemylim, tak ta ma tiez velmi dobry chod, vela vydrzi, ma viac nastaveni atd, no ta vydrz je aj vdaka hmotnosti okolo 3kg, pricom fox ma 2350g, takze dost vyrazny rozdiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TST alebo ATA patrony by som v ziadnom pripade nechcel co ma vsak zajima ci nahodou neboli problemy s puzdrami prave aj u tych 55tiek trhavym chodom a rychlym opotrebenim s vaklom.
No tak tie patrony sú fakt kameň úrazu,posrali sa mi obe,ale bol to skôr problém mizerných tesnení,ktoré použili šikmookí súdruhovia,ďalej odfláknutá rýchloupínacia os,ktorá nešla dotiahnuť.Vakel bol od novoty vraj na žiadosť profesionálnych jazdcov,takže posralo sa hádam všetko čo mohlo,ale na druhú stranu všetko bolo bez problémov v záruke bezplatne odstranené,aj ten vakel na moju žiadosť ,hoci tam mal byť.Takže viacmenej ja by som mal na ne nadávať prvý,ale nemôžem predsa tvrdiť,že všetky 55 sú úplne na prd,okrem toho ja som ju kupoval,ako novinku a už sa robia tretí rok takže verím,že tá kvalita je už inde okrem toho došlo k zmenám vo vnútornostiach.Ešte si spomíňal niečo o trhavom chode tak v tomto je tá moja 55 úplne super,chod je hladučký maslový a zdvih využíva skoro celý až na nejaký centimetrík rezervy.
Viac menej pokaziť sa môže všetko takže toľko.