ja ich jazdim:) ak ich nemas za super cenu tak by som ich nebral. silne sice ako tak su ale len kratkodobo. dlhsie brzdenia sa prejavuju absolutnye brutalnou straatou brzdnej sily, citelne sa meni krok packy. ale aby som len nekritizoval zase su dobre pri konakte s vodou (rychlo sa rozbrzduju) a fajn je aj rozoberatelna packa na ktorej sa da vymenit snad vsetko. co by si este rad pocul?
Môžeš, len tá vidlica nie je na to stavaná. Je ultra ľahká, na véčka a krútenie spôsobené kotúčom by jej životnosti moc neprospelo, ale zase na druhej strane, kľudne ich tam daj, nikde nie napísané, že práve tvoja to nevydrží. Ja by som to na tvojom mieste zvážil.
Ako som napísal, je to skôr názorová záležitosť, výrobca pri SIDe určite nepočítal s prílišným použitím kotúčov a tiež asi budeš márne hľadať sériový bike so SIDou ktorý bude mať kotúče. A kvôli cene to nebude, ver mi.
ja jazdím tieto brzdy asi 2 mesiace (hayes 9 hydry) a tiež by som potreboval poradiť. neviem ako sa o ne starať. dnes som sa bol previesť na biku a dosť huste pršalo a cely bike spolu s brzdami bol zasratý. a potom to prišlo ked som začal brzdiť prednou tak začala škrípať dosť hlasno. nieže by nebrzdila, brzdila super ale škrípala. prosím o radu. prípadne ako sa o tieto brzdy staráte., prípadne kde sa to dá dočítať
Thank you Mario, but your princess is in another castle.
imino sp. >>> dík lebo som predtým mal fuck shimaná za pár šupou a tie tiež pískali ale to ani vtedy nebrzdili. nevyznám sa do hydra. už som sa bál že len ja mám problem s kotúčikmi
[color=red]
Ked prší tak skoro všetky kotúče pískaju a to preto že dazdom a vodou z ciest sa to na kotúče dostane množstvo nečistot ako je piesok, prach a tak. To potom na tom kovovom kotúči píska a škriabe a čo ja viem čo!
ktym Deore LX ja ich mam ale pokkial mas zhruba nad 60kg aj s bikeom (courcite mas) tak 160 rotor nestaci... ...a na sida pouzit kotuce? Preco nie ale ja by som to nerobil lebo pokial jazdis na Sid, mazho brat do terenu na ktory je stavany a ja tam ziaden Downhill ani FreeRide nevidim a tak podla mna nieje dovod kupovat kotuce, zbytocne to kazi komfort ktory tato vydla dava...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi ju chce rýchlo povykrúcať, kua prečo prší?
RS SID a 110kg biker - to ma celkom pobavilo. Tá musí byť už jednou nohou v hrobe.
Thank you Mario, but your princess is in another castle.
[color=red]