ak myslis mechanicku kotucovku tak voci V-ckam to ma vyhod niekolko.
- brzdenie aj pri rozcentrovanom kolese
- brzdenie aj v blatovych a mokrych podmienkach
- lepsi brzdny ucinok v chlade
ale to je asi tak vsetko a pokial ta zaujima brzdny ucinok tak radsej lepsiu V-ckovu ako mechanicku kotucovku.
Ja osobne by som ale radsej uz riesil hydrauliku. Ten brzdny ucinok je neporovnatelny voci V-ckam.
Ja ti to poviem bez ohladu na moje osobne preferencie.Kvalitne vecka ti budu dobre brzdit aj za mokra aj v zime a snehu.Mam osobne niekolkorocne skusenosti v tychto podmienkach.
Co sa tyka kotucov tak by som ti odpovedal asi ako moj oblubeny Jules s pulp fiction:Tohleto není ne že rovnaký hřište,ale ani stejná liga...pochopil?
ja len upozornim co si vela ludi neuvedomuje.. ak idete robit upgrade z Vciek na kotuce nekukajte len cenu brzd.. chce to aj nove naboje tym padom aj vyplet.. a casto krat vam to roz***** lacnejsie vidlice uplne takze zachvilu dalsia investicia..
CraObs ma pravdu a moj nazor je ze sa absolutne neoplati postupne prerabat stary bike pretoze na tom neskutocne prerobis. To uz radsej setrit na novy (pripadne bazar ale aj tam je riziko ze sa ti zacne nieco kazit) alebo ho zobrat na splatky. Urcite je to lacnejsie.
moj nazor je ze sa absolutne neoplati postupne prerabat stary bike pretoze na tom neskutocne prerobis.
no s tymto neviem.. ja uz som skor za prerabanie resp skladanie.. pretoze tam budes mat presne to co chces ty, ziaden kompromis.. ale toto je otazka zdrojov, vypredajov a pristupu do velkoskladov, lebo inak hej vyjde ta to o dost drahsie..
no ja neviem ale ja este ked som vozil V-cka tak som mal tiez v zime problem so snehom na brzdu sa mi nabalilo tolko snehu bola to jedna velka gula a vtedy vazne islo o zivot ale v mraze ked nebol sneh to brzdilo normalne ...
Ked uz tu je tato tema, tak ju vyuzijem.
Mam si nechat vymenit kotucovky Shimano M475 Disc za nejake kvalitnejsie v-brake?? ak ano tak ake odporucate?? Pripadne kolko by ma mohlo stat keby som uz pri kupe chcel vymenit Shimano M475 Disc za nejake slusnejsie hydry a ake by to mali byt?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- brzdenie aj pri rozcentrovanom kolese
- brzdenie aj v blatovych a mokrych podmienkach
- lepsi brzdny ucinok v chlade
ale to je asi tak vsetko a pokial ta zaujima brzdny ucinok tak radsej lepsiu V-ckovu ako mechanicku kotucovku.
Ja osobne by som ale radsej uz riesil hydrauliku. Ten brzdny ucinok je neporovnatelny voci V-ckam.
co su to bezne kotucovky?
no neviem ako vam,ale mne vecka brzdia aj za mokra a v zime...
BB7:3499
MX2:2179
MX1:2999
su to ceny za 1 kus.
marecej:mne to velmi v zime nebrzdilo ked sa dostal sneh na rafik.a mokre tiez nie.
BB7:3499
MX2:2179
MX1:2999
marecej:mne to velmi v zime nebrzdilo ked sa dostal sneh na rafik.a mokre tiez nie.
fuha som prekvapeny cakal som viac - toto je v pohodicke
dakujem
Co sa tyka kotucov tak by som ti odpovedal asi ako moj oblubeny Jules s pulp fiction:Tohleto není ne že rovnaký hřište,ale ani stejná liga...pochopil?
no s tymto neviem.. ja uz som skor za prerabanie resp skladanie.. pretoze tam budes mat presne to co chces ty, ziaden kompromis.. ale toto je otazka zdrojov, vypredajov a pristupu do velkoskladov, lebo inak hej vyjde ta to o dost drahsie..
hm...no neviem ci sa mam k tomuto tvrdeniu vyjadrit
Mam si nechat vymenit kotucovky Shimano M475 Disc za nejake kvalitnejsie v-brake?? ak ano tak ake odporucate?? Pripadne kolko by ma mohlo stat keby som uz pri kupe chcel vymenit Shimano M475 Disc za nejake slusnejsie hydry a ake by to mali byt?