Hmm...manitou ma nove forky, a jedna Manitou Travis Single Intrinsic ... jednokorunka a 203mm zvdych, je to na jednokorunky bezdny zdvych ? :p http://www.answerproducts.com/items.asp ... 1&itemid=4
Co si o nej myslite, bude to good ?
2geroy: na nemenovanom ceskom webe bola tato vidla tiez preberana a par ludi tam pisalo ze ta vidla bola skusana aj na zavodoch...tym ale netvrdim ze je dobra alebo zla
ked mi o single crown travise hovoril distributor manitou pre UK asi pred rokom, tak som sa strsne smial a myslel som ze si robi zo mna prdel... nakolko sme uz tiez neboli prave triezvy. velmi som bol prekvapeny, ked sa objavili fotky prveho prototypu... asi fakt typek nekecal. verim tomu ze je to pevne, otazka je ci skutocne zachovali aj tuhost. inak to dopadne ako stary shiver SC, popripade dorado SC... makke jak blatto...
visbaku, fakt netusim ako vysoky je travis, ale ak ho porovnas s 06kou 66, tak myslim ze o dost vyssi... a vobec, ty tomu skutocne tak doverujes? mna duro uz v lete nahovaral ze nech pockam a idem do travisu, namiesto 888, no nejak mi ta trippla lepsie sadne... nemam manitou az tak rad. viem ake problemy s tym boli... servisoval som ich - a nechcem. fakt je to otazka dobry vs. zly kus!!! travis vypada fajn, no je dost tazko posudit, kedze to este potrva kym to niekto kupi... a povozim sa na tom...
nose manual moze byt zaujimavy...
rozhodne tomu verim viac ako 66ke:-) ked sa pozres na tie papiere co zacali davat na 888 a 66 miesto koruniek tak neviem... naproti tomu travis ma dutu korunku s hrubym krkom co je pevnostou na inej urovni...
konecne to niekto povedal, svata pravda...
ale furt je lepsie onanovat nad manitou a speslom, byt maly ubohy chudak, ako byt degener, co sa neni schopny naucit ani gramatiku a nieto este nieco normalne vypustit z ust...
no taaak nenatahuj ma:-) povedz mi to...
mas namysli, ze specialized neni najlepsi? ano manitou? to nemoze byt pravda... by sa mi svet zrutil... co je potom najlepsie? snad nie norco a marzocchi...
2geroy: nokiu nechaj tak, robia dobre telefony a nieco ma chce naucit, takze musim pozorne citat...
2nokia: ja tiez neodsudzujem(dobre benest tlmice, ale vieme o co ide:-))... neviem kde som pisal, ze MZ je fuj alebo ze spesl je naj, pripadne manitou je mega naj a norco fuj:-) uz je moj postoj lepsi?:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale pri takom zdvihu...ktovie ako to bude s pevnostou....
nebudeme sa tu teraz vsetci tvarit, ze chodime na iba na mtbiker.sk
nose manual moze byt zaujimavy...
a baaaaj!
ale furt je lepsie onanovat nad manitou a speslom, byt maly ubohy chudak, ako byt degener, co sa neni schopny naucit ani gramatiku a nieto este nieco normalne vypustit z ust...
len ty by sa tiez mohol nieco okrem zleho pisania i a y naucit... napriklad rozmyslat?
naozaj som zvedavy v com som zaslepeny...
ak mas co povedat k veci tak povedz...ak nie tak odpal...
mas namysli, ze specialized neni najlepsi? ano manitou? to nemoze byt pravda... by sa mi svet zrutil... co je potom najlepsie? snad nie norco a marzocchi...
to visby: to si povedal ty! neodsudzujem ani jednu znacku
2nokia: ja tiez neodsudzujem(dobre benest tlmice, ale vieme o co ide:-))... neviem kde som pisal, ze MZ je fuj alebo ze spesl je naj, pripadne manitou je mega naj a norco fuj:-) uz je moj postoj lepsi?:-)