Hello,...mam manitou stance static, a teraz v zime, ked idem na bike, tak zachvilu ta vidla proste stuhne ... zrejme ten olej tam niak vymrzava. Ked tak stuhne ma vlastnosti niakej rst z roku 2001...je to tvrde, pomaly sa vracia.....proste naprd. Da sa to niak riesit ? Neexistuje nato niaky specialny olej ? Alebo nieco take ... :/
ja mam SR SUNTOUR xcp 75 a tiez mi v zime tuhne bol som sa o tom informovat a vraj je to elastomer co tuhne neroby to olej ten az tak netuhne olej ti len tlmý a elastomer ti vidlu vracia.
SiMoN
Ja mam Marzocchi 888 a som totaalne spokojny odporucam ale asi moc ludom sa tolko cash nexce dat do widlice ze??
>>> to akože ked máš 888 tak čo to akože sa tu chváliš ak máš fasa sponzoríkov tak OK, ale pochybujem že si si tu 888 kúpil zo svojich. A ak hej tak potom musíš byť fakt dobrý, ked máš takú vidlu a žiadnych sponzorov. >> my názor.
Neviem že by sa téma volala "Chválte sa čo máte za vidličku" >:D<
Najlepsie osetrenie pohyblivych casti je kvalitne mazadlo. Pricinou tvrdnutia je stuhnute mazivo. So citelnou zmenou rozmerov pri sucasnych materialoch nepocitajte ani daleko za polarnym kruhom - alebo ste kupili kus co nepresiel vyrobnou kontrolou. Praskanie - pokial nerobite *****viny a normalne jazdite - nic nepraskne.
Original maziva niesu do zimy vhodne (zavisi od vyrobcu). Pri mojom prvom zimnom vyjazde v 94' som vytriasol z RST vidlice asi polovicu zmrznutej vazeliny.
Takze na zimu je najlepsie si riadne vymastit .
Cim zrovna, to niesom v obraze - posledne roky len dolievam motorovy olej a chodi to v pohode.
Lockout neodporucam mat uzamknuty, lebo ho pri zjazde mozete riadne doje...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam Marzocchi 888 a som totaalne spokojny odporucam ale asi moc ludom sa tolko cash nexce dat do widlice ze??
>>> to akože ked máš 888 tak čo to akože sa tu chváliš ak máš fasa sponzoríkov tak OK, ale pochybujem že si si tu 888 kúpil zo svojich. A ak hej tak potom musíš byť fakt dobrý, ked máš takú vidlu a žiadnych sponzorov. >> my názor.
Neviem že by sa téma volala "Chválte sa čo máte za vidličku" >:D<
Original maziva niesu do zimy vhodne (zavisi od vyrobcu). Pri mojom prvom zimnom vyjazde v 94' som vytriasol z RST vidlice asi polovicu zmrznutej vazeliny.
Takze na zimu je najlepsie si riadne vymastit
Cim zrovna, to niesom v obraze - posledne roky len dolievam motorovy olej a chodi to v pohode.
Lockout neodporucam mat uzamknuty, lebo ho pri zjazde mozete riadne doje...