Podelte sa o skusenosti.
ja zvazujem https://tubolight.bike/tubolight-wheels-evo/
Na light AM/EN paradoxne insert nepoužívam. Dávam trochu vyšší tlak a v kombinácii s vymaznaným pružením zadnej stavby zvyčajne dostatočne pohltí aj hrany na dopade.
Niečo podobné som už počul o galuskách ale keď prišiel defekt, tak som síce v núdzi síce prešiel pár km, no bola to dosť vratká jazda a len v nízkej rýchlosti(hlavne galda eliminovala zvlečenie pneu z ráfku v zjazdoch)
ak máš nejakú gravity bočnicu,celkovo tam bude slušne prilepená. mne sa na nepoddajne tanussy podarilo bud pätku odtlacit tak,že som na bok plasta stúpol, druhý krát sme proste dali plášť do zveraku a stiahli to. keď sa odchlipi, potom to už ide
Ak pri náklone šúchaš plášťom o stavbu tak by som sa v prvom rade zameral na výplet.
Ono aj keby si ten plášť žul tak pokým rotáciou kolesa (skoro celá otáčka) prejde k stavbe tak už je dávno narovnaný.
Huck Norris (používa to vôbec niekto?) nato nema vplyv... Vittoria Air Liner niečo robila ale nebolo to úplne ono, až na Rivale citim istotu aj pri extrémne nízkych tlakoc. Nerobím reklamu 😅 ale myslím ze akýkoľvek insert ktorý je zacvaknuty v zliabku rafika medzi pätkami poskytne výraznú oporu pre bočnice plášťa
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44