Chcel by som sa opýtať aka je najlepšia vidla na XC tak do 8000SK.Rozmýšlal som nad Manitou Axel Super alebo RSJudy SL alebo Pilot alebo Suntour XC-pro-e-tad.Prosím pomôžte.Diky
A kolko vazis? Je to dost aj o tvojej Vahe. Ja sice jazdim nieco ine, ale mam RS Judy SL, a aj ked vazim 80-85 Kg, je na mna este pomerne tvrdsia. Idem to menit za nieco meksie, asi Manitou Black.
Je to dobra vidla, ale na XC myslim trochu tvrdisia, ja si davam aj lahsie zhazdy a isla max 3cm od vrchu, nikdy nie na doraz.
Ak si ochotny priplatit este liter tam mas Marzocchi MX COMP 105mm co si myslim ze je asi najlepsia xc vidla v tejto cenovej kategorii.. Ale black je tez cool.
ja som pred 2 tyznami menil vidlu a kupil som manitou axel super. vazim 75kg a myslim si ze je to na tuto vahu optimalna vidla.....mas tam lock out, co je dobra vec, ale podla mojho nazoru to dost zdvihlo cenu tej vidly. ak ju porovnam s inymi vidlami co som jazdil, tak manitou urcite vyhrava. ma krasny chod a este nieje zabehnuta, po zabehu si myslim ze pojde brilantne.... ak chces investovat trocha menej ako 8000sk kup si manitou axel ELITE, zda sa mi ze je o 1500sk lacnejsia
ak chces novy model axela tak ten ma tiez 30mm nohy ale teraz pozor na xc ma neuveritelnu vahu a to 2,5kg!!!!! to je smrt. rozumne by bolo priplatit a kupit tu macochu. lebo pilotka je fakt ze narit makka myslim tuhost a judyna zas naopak moc tvrda myslim chod a navyse tiez nevinika super vahou.
Ktory novy model Axela ma 30mm nohy?! 2005ka ma 28.6mm a 2006ka este nieje tak o com tocis?! A odkial si zobral vahu 2,5 kg??? Udavana je 1995g takze v reale urcite nebude mat viac ako 2200g!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to dobra vidla, ale na XC myslim trochu tvrdisia, ja si davam aj lahsie zhazdy a isla max 3cm od vrchu, nikdy nie na doraz.