A ešte jedna vec, mám šmýkač Shimano Deore a chcem ho vymeniť min. za XT a chcem ho kúpiť od ruky. Ako mám vedieť aký rozmer mi treba ?
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
posledný komentár: 22. 10. 2006 o 20:42
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
posledný komentár: 22. 10. 2006 o 20:42
Milý matko, zaraďujem ťa medzi vybrané slová po "m", lebo aj vibrovaniu vykáš. Kedysi sme hovorili, že aj blahobyt sa má písať s mäkkým i (blahobit), lebo že vraj je to cudzie slovo. Čo si mal na vysvečku zo sloviny?
... a na ten zjazd sa teším (bolo to zo Zobora? ... je to lepšie ako zjazdovka na Plejsoch?)
NIKDY NEJEDZ ŽLTÝ SNEH!
Mam s tym tolko skusenosti a vedomosti ze az.
- Dovozca(bikeart) a predajca(kaktus) sa tvari, ze taky problem neexistuje a nikdy o tom nepocul
- daj do googla vyraz "juicy turkey gooble" uvidis co na to hovoria ludia zo sveta
- vyskusal som vsetko - nic nepomohlo
- menil som rotory (mal som polygony) za Alligator Pizza , Hayes, Avid G2, Shimano XT, nepomohlo
- menil som platnicky za BBB , orig Avid organicke, Alligator, nepomohlo
- po kazdej jazde vycistim rotory izopropylalkoholom, nepomohlo
- rotory a vsetky ine mozne skrutky mam dotiahnute a popripade pouzivam Loctite thread lock tam kde treba (mam aj momentovy kluc BBB) , nepomoze
- bajk nemam ziadnu sunku (Specialized) a kolesa tiez (Mavic Crosstrail)
- zacistenie platniciek diamantovym pilnikom, prebrusenie rotora a ine magie pomozu na prvych 10 km
- vymena brzdovej kvapaliny (momentalne mam Motorex), nepomoze
- rotory mam rovne, platnicky sa spravne a rovnako hybu, rotor je v strede a kedze ma juicy 7 tak aj v spravnom uhle.
takze konecny verdikt je ze nepomoze absolutne nic, len cakat kedy skapu a potom kupit k24.
kto mi poradi vec, ktoru som neurobil a pomoze na viac ako 300km, ten ma u mna flasu irskej whisky.
Mna neserie pripadne piskanie alebo zvuky ako take (aj auta obcas piskaju) staci ze padne na rotor ihlicie, alebo mastna voda po dazdi a je to.
Mna serie stav ktory na internete volaju "turkey gooble" teda zvuk morky a ten nastava pri malych rychlostiach ale aktivnom brzdeni (pomaly zjazd dole strmym kopcom) , kedy sa rozvibruje cely bajk do neznesitelneho stavu.
Inac brzdna sile je sialena, modulacia tiez, komfort tiez, look tiez...
este si neskusil vymenit vidlicu. Skus na skusku si pozicat nejaku tuhu vidlu a uvidis,ze zaberie.
Vám snáď nie?
zo sj som mal 3jku a vobec ma to neserie... na slovencinu proste nemam vlohy a ani sa to nesnazim zmenit... [quote=kuko112]
nakoľko keď brzdím tak mi akoby vybrovali[/quote]
thak neviem preco si si to vsimol u mna? a ten zobor mozme aj nabuduci tyzden aspon rozbrzdim brzdu a nie neviem ci je to lepsie