No, vies, ale to je dirtovy ram. To len ja som ho na XC pozuival. Dokonca povodne na nom bola dirt jam pro vidla, kym som ju nevymenil za z1.
A rozhodne je ten ram na tom lepsie, nez ctm alebo merida.
bral by som to haro-na freeride je akurát ak nemeriaš dva metre.....ak ho nechceš tak použi možnosť hľadať.
Inak prečo si vyberáš akurát s týchto dvoch rámov? BTW ani jeden z nich nie je na freeride....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tadeas ty si tu nejak stale
ne nechcem ja chcem dirtovy ram !!
No, vies, ale to je dirtovy ram. To len ja som ho na XC pozuival.
A rozhodne je ten ram na tom lepsie, nez ctm alebo merida.
Inak prečo si vyberáš akurát s týchto dvoch rámov? BTW ani jeden z nich nie je na freeride....
dva metre? taky dlhy zase nie je.
ja som napisal ze je na freeride dobrý ak nemeria dva metre:)
aha, beriem spat. je fakt, ze dole martinkami to bolo na nom super, a myslim, ze nedavam ho za zlu cenu.
určite to je pevnejšie jak nejaký dragstar a hlavne je peknejší....cena je dobrá na to že mu nič nie je.
myslim, ze fr sa na tom jazdit da.
myslim, ze fr sa na tom jazdit da.
peknée:)) tá vidla je dobrá....teraz máš aký rám?
no, pod stolom to haro, vedla neho za chvilku tiez na predaj rocky mountain switch a aktualne sa pomaly sklada santa cruz vp free
no tak to mas pravdu 2 metre to nemeriam meriam len 165cm a som zaciatocnik tak poradte nieco s tych dvoch ramov ja si asi zoberem Lf
podla mna je na mna dost velky