Informacie uz su potvrdene, LX bude pre treking, SLX - nova rada pre allmountain (mozno nahradi Hone a Saint), nove brzdy XTR a Deore, 29' kolesa XT, novy standard nabojov na pevnu os - 15 mm, cierna 105, nove kolesa pre cesty a vraj tento rok sa objavi elektricka DuraAce, cenovo podobna tej dnesnej, pre OEm predstavenie na Taiwan cycle show (tusim marec), pre ostatnych TdF a Eurobike.
Rozdiel medzi XTR07 a 09 je , ze sa bude dat regulovat vzdialenost packy od riaditok bez naradia - taky srobik tam je ako na XT 08...
Mne sa inac to SLX paci - hlavne ze je konecne tmave
A co sa tyka STX RC, tak to bola IMHO jedno z najlepsich sad od Shimana. Vela kovu, malo umelej hmoty a ked si sa o to staral, vydrzalo to nenormalne dlho. Zena mala Komplet STX RC na biku 7 rokov a jediny problem bola vola v brzdovej packe (je tam taka debilna strunka...), ale vsetko bolo plne funkcne.
Bodaj by aj SLX malo za par rokov podobnu reputaciu, ale obavam sa ze ta kopa umelej hmoty co sa dava do sad teraz asi 7 rokov nevydrzi...
Aké bolo to elektronické radenie? A najmä finálne spracovanie?
Ja som vedel, že šitmano zas všetkých ťahá za nos a bude chcieť predbehnúť kampu.
No designove prevedenie celej sady DuraAce 2009 (79xx) je SUPER!
Co sa tyka funkcnosti, tak som nezaznamenal ziadny problem, bateria by mala zvladnut na jedno nabitie niekolko tisic preradeni, ale tak dlho som to zase netestoval
Kalibracia menica a presmykaca prebieha viac menej automaticky po nastaveni dolneho dorazu.
Obidve verzie ci uz s klasickym radenim alebo Di2 su lahsie oproti modelu 2008.
Subjektivne asi najkrajsou sadou MTB bude prerobena sada Saint vratane 4piestovych hydraulik, ktore su fakt kotvy a tiez je velmi pekny novy menic so super sirokym capom, atd
SLX na zivo, najma kluky su na zivo urcite krajsie ako na fotkach.
A je vela dalsich noviniek a veci... ale zase nemozem vsetko vyblabotat
Takže otázka ešte raz kedže som ju zmazal o koľko je celá sad DuraAce elektronická tažšia oproti normálnej? Pochybujem že je lahšia ako normalna 2009 alebo 2008.Ak by to tak bolo bol by som prijemne prekvapený.
Takže otázka ešte raz kedže som ju zmazal o koľko je celá sad DuraAce elektronická tažšia oproti normálnej? Pochybujem že je lahšia ako normalna 2009 alebo 2008.Ak by to tak bolo bol by som prijemne prekvapený.
Myslim, ze teraz bude stacit nasledovna schema bez konktretnych hmotnosti: DuraAce 08 > DuraAce Di2 > DuraAce 09
LX pre treking?????
LX sada je urcena nielen pre trekking cize cestovne bajky, ale aj pre city cize mestske bajky
2raver: takze sa mam pripravit na to ze ma obehne niaka Liberta v LX? ako nejde mi o to. ale dost ma nahnevalo ze z LX pravili nieco ako je teraz Acera alebo Altus.. ozaj co sa stane s Deorom a nizzsimi radami?
2raver: takze sa mam pripravit na to ze ma obehne niaka Liberta v LX? ako nejde mi o to. ale dost ma nahnevalo ze z LX pravili nieco ako je teraz Acera alebo Altus.. ozaj co sa stane s Deorom a nizzsimi radami?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
deadliner: Nie slepy nie si, len ty to nemas kde vidiet...
filo18: Tie kluky co si postol su 7800carbon a nie su to kluky Dura Ace 2009
Akonahle to bude mozne, tak sem dam informacie a obrazky
Mne sa inac to SLX paci - hlavne ze je konecne tmave
A co sa tyka STX RC, tak to bola IMHO jedno z najlepsich sad od Shimana. Vela kovu, malo umelej hmoty a ked si sa o to staral, vydrzalo to nenormalne dlho. Zena mala Komplet STX RC na biku 7 rokov a jediny problem bola vola v brzdovej packe (je tam taka debilna strunka...), ale vsetko bolo plne funkcne.
Bodaj by aj SLX malo za par rokov podobnu reputaciu, ale obavam sa ze ta kopa umelej hmoty co sa dava do sad teraz asi 7 rokov nevydrzi...
Ale je - aj tvar brzdovej packy je zmeneny
Mimochodom bolo mi ctou testovat bicykle so vsetkymi novinkami 2009 vratane bicykla s elektronickym radenim Dura Ace Di2
Ja som vedel, že šitmano zas všetkých ťahá za nos a bude chcieť predbehnúť kampu.
No designove prevedenie celej sady DuraAce 2009 (79xx) je SUPER!
Co sa tyka funkcnosti, tak som nezaznamenal ziadny problem, bateria by mala zvladnut na jedno nabitie niekolko tisic preradeni, ale tak dlho som to zase netestoval
Kalibracia menica a presmykaca prebieha viac menej automaticky po nastaveni dolneho dorazu.
Obidve verzie ci uz s klasickym radenim alebo Di2 su lahsie oproti modelu 2008.
Subjektivne asi najkrajsou sadou MTB bude prerobena sada Saint vratane 4piestovych hydraulik, ktore su fakt kotvy a tiez je velmi pekny novy menic so super sirokym capom, atd
SLX na zivo, najma kluky su na zivo urcite krajsie ako na fotkach.
A je vela dalsich noviniek a veci... ale zase nemozem vsetko vyblabotat
Myslim, ze teraz bude stacit nasledovna schema bez konktretnych hmotnosti: DuraAce 08 > DuraAce Di2 > DuraAce 09
LX sada je urcena nielen pre trekking cize cestovne bajky, ale aj pre city cize mestske bajky
Acera bude cela nova...
no keď musíš, tak musíš...
Ale chyba tam DuraAce a Saint