zdravim kupil som si tento computer ale nezobrazuje my spravne rychlost
sice bolo v manualy ako to nastavit podla kolesa len sa v tom moc neviem vyznat
prva z tej tabulky co je v manualy - lavy stlpec je rozmer preumatiky ten stredny je priemer kolesa a sirka a to posledne cislo je to co sa zadava do tachaca
druha zmeraj priemer kolesa (aj s pneumatikou tak ako to je na obrazku v manualy) v mm a vynasob 3,14 hodnotu zapis do tachaca
aha takze to je jedno kde to dam dobre no este vymysliet uchytenie lebo vyrobcovia asi nemyslia nato ze niekto to sce pouzit aj na FOX 36 lebo davaju nejake male tie gumicky
prinajhorsom si kupis nejake sirsie vodarenske tesnenie... a inac v navode nemas, ze snimac a magnet by mali byt co najblizsie pri sebe? ja mam v navode od mojej sigmy vzdialenost 5mm...
prinajhorsom si kupis nejake sirsie vodarenske tesnenie... a inac v navode nemas, ze snimac a magnet by mali byt co najblizsie pri sebe? ja mam v navode od mojej sigmy vzdialenost 5mm...
myslim ze tam je nieco take spomenute
to Genyus : FOX 36 ma 2x take nohy jak e*****n myslim ze taka gumicka pre sigmu ani nieje a zas nescem snimac uchyt sk-paskou lebo neviem ci ptm bude reagovat na magnet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prva z tej tabulky co je v manualy - lavy stlpec je rozmer preumatiky ten stredny je priemer kolesa a sirka a to posledne cislo je to co sa zadava do tachaca
druha zmeraj priemer kolesa (aj s pneumatikou tak ako to je na obrazku v manualy) v mm a vynasob 3,14 hodnotu zapis do tachaca
tretia moznost je taka ako pise misoR
to bol priklad
ak zadas o 10mm inu dlzku nic sa nedeje, na 100km nejakych 500m, nie vzdy jazdis s rovnako nafukanym kolesom
a je to nejako vela na 26" koleso
btw: kde ma byt snimac upevneny co najblizsie k rafku?
nejak Ti Albert podrastol
tabulky rozmerov mas napr. tu http://blog-maro.blogspot.com/2008/01/cyklopocitac-nastavenie-obvodu-kolesa.html
tabulky rozmerov mas napr. tu http://blog-maro.blogspot.com/2008/01/cyklopocitac-nastavenie-obvodu-kolesa.html
odvtedy som prezul
moja dlzka sa zhoduje z 27x1,00
btw: ta tabulka je sice pekna ale nedopzvedel som sa to z tym snimacom
rozmer vs obvod kolesa su priblizne, raz zmeraj, zadaj a hotovo, hadam nebudes znova zadavat rozmer do compu, ked dofukas na vyssi tlak, alebo prezujes plast
magnet: ak snima, zalozil si na spravne miesto
Inak neviem aký je ten origo rozmer, ale stadiaľto som objednaval a je tam viac rozmerov http://www.bikeservis.com/vyhladavanie-vysledky.php?keywords=gumi%E8ka+sigma&osCsid=741eb268fa22c2c55595df6739be5f26&x=0&y=0
myslim ze tam je nieco take spomenute
to Genyus : FOX 36 ma 2x take nohy jak e*****n myslim ze taka gumicka pre sigmu ani nieje