pedále myslím že tam je to jasné = Shimano M520 = 519 Kaček
tretry chcem také civilnejšie, predsa používam bike niekedy aj ako dopravný prostriedok... = Shimano MT32 = 1333 Kačiek = Nebudú moc makke ? lebo zase ide mi aj trošku o výkon... Máte inú alternatívu v podobnej cene ? nemôžem si dovoliť ísť moc vyžšie.
+ doprava 250 Kačiek
spolu = 2102 Kačiek
to jest 80 € (podla kurzu na VUB.sk 26,589)
Nie len dupe, ale hlavne taha. Tento rok som presiel na spd+tretry, ma to svoje vyhody aj nevyhody, urcite viem, ze mi to zatial nesedi v tazkom technickom zjazde, ktory nie je ani tak rychly ako terenne narocny, tam sa ja zatial vypnem aspon jednou nohou ... vravim, treba vyskusat a az casom zistis, ci ti to nieco prinieslo. Osobne sa nemozem stazovat, ani na klasicky mtb pedal + vhodnu sportovu obuv ... pokial si obmedzeny rozpoctom, tak tie peniaze by som v tvojom pripade investoval do inej vybavy a spd pedale a tretry by som riesil ako posledne ...
podla mojho nazoru treba tretry riesit ako prve, najlepsie investovane peniaze...
Tretry mam turisticke na snurovanie osobne suchym zipsom velmi neverim
Tretry by Ti mali sadnut "jak rit na serbel" ani tesne ani volne. Poskusaj este ine znacky a najdes si tu svoju... Ked do nej vlozis nohu, to spoznas, ze je to ona...
Neostava mi nic ine, len s tebov suhlasit.