hmm...nechcem ti kazit naladu, ale aj tak ti ju zachvilu niekto urcite pokazi, takze :
1. ta vidla za vela nestoji, vlastne stoji za prd...
2. dufam ze nemienis pokracovat v nastolenom trende a pytat sa na kazdy komponent z tvojho biku...ten bike stal tolko kolko stal, nic na nom nie je prave skvele, ale su to funkcne veci a pri rekreacnej zatazi ti posluzia dobre
3. kludne si sa toto mohol opytat v tvojej teme o biku, stretlo by sa to s vacsim porozumenim
vies co, nieje to az take zle, mam len jednu-dve vyhrady....
ak mas kotuce, a veeeelmi prudko brzdis, tak tam budes mat za chvilku vakel jak svina !! a davaj pozor na piesok, aby sa to tam nedostal (sak to pri kazdej vidle), ale tato je extremne nachylna na trhany chod ....
ale pruzit pruzi celkom dobre..... ani moc nekope.... taky priemer....
mal som tu vidlu ako OEM a aj som s nou chvilku jazdil a je to blbost, chyba jej uplne tlmenie, takze v rychlych zjazdoch bez akychkolvek skokov doslovne lietala od + ku - dorazu a naspat okrem toho je velmi tazka, a po prvom dazdi sa mi do nej dostala voda a zacala piskat, vrzgat a vnutorne nohy kus hrdzaviet... som rad ze ju uz nemam
pista: no ved ked jej nedavas do drzky, tak by sa nemusela rozsypat, len ci bude aj chodit ako ked bola nova (a vlastne aj ked bola nova tak bohvieako nechodila )
pista: no ved ked jej nedavas do drzky, tak by sa nemusela rozsypat, len ci bude aj chodit ako ked bola nova (a vlastne aj ked bola nova tak bohvieako nechodila )
Ja som starsi usadly typ. Prilis do drzky jej nedavam. Hlavne ocakavam tlmenie narazov do ruky. Naroky na dynamicke vlastnosti vidlice zacinaju pri narocnych a samozrejme rychlych zjazdoch alebo technickych usekoch. Tam niet o com debatit. Pokial jazdis bezne lesne chodnicky a sem tam musis cez potok, priekopu alebo cosi podobneho tak vidlica v cene uz pouzitelneho biku je zbytocna. IMHO
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. ta vidla za vela nestoji, vlastne stoji za prd...
2. dufam ze nemienis pokracovat v nastolenom trende a pytat sa na kazdy komponent z tvojho biku...ten bike stal tolko kolko stal, nic na nom nie je prave skvele, ale su to funkcne veci a pri rekreacnej zatazi ti posluzia dobre
3. kludne si sa toto mohol opytat v tvojej teme o biku, stretlo by sa to s vacsim porozumenim
vela zdaru
edit: kua kua ....nejak sa mi to nedari upravit
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=r ... C60+(75+mm) - aj s tou zatvorkou
ak mas kotuce, a veeeelmi prudko brzdis, tak tam budes mat za chvilku vakel jak svina !! a davaj pozor na piesok, aby sa to tam nedostal (sak to pri kazdej vidle), ale tato je extremne nachylna na trhany chod ....
ale pruzit pruzi celkom dobre..... ani moc nekope.... taky priemer....
2Jan bobo ti uz povedal, co som ti chcel povedat aj ja...tak sa prosim ta trosku uvedom.
k teme: ked stoji ta vidla nejakych 2000.-(3000.-), tak to urcite bude svetova trieda...
mal som tu vidlu ako OEM a aj som s nou chvilku jazdil a je to blbost, chyba jej uplne tlmenie, takze v rychlych zjazdoch bez akychkolvek skokov doslovne lietala od + ku - dorazu a naspat
Ja som starsi usadly typ. Prilis do drzky jej nedavam. Hlavne ocakavam tlmenie narazov do ruky. Naroky na dynamicke vlastnosti vidlice zacinaju pri narocnych a samozrejme rychlych zjazdoch alebo technickych usekoch. Tam niet o com debatit. Pokial jazdis bezne lesne chodnicky a sem tam musis cez potok, priekopu alebo cosi podobneho tak vidlica v cene uz pouzitelneho biku je zbytocna. IMHO