no ono sa to robí tak že nejaké veci kúpiš oficko od dovozcu aj za vyššiu cenu ostatné veci kupiš nikde inde za lacnejšie napr. nejaký e-shop ceny dáš doporučené výrobcom pekne na cenovke ale v prípade záujmu zákazníka predáš tovar ktorý si kupil lacnejšie dáš mu na to zlavu zákazník je spokojný,že si mu dal peknú zľavu vychváli ťa,ty si tiež zarobil,zákazník nevie ak bude nejaká reklamácia vyreklamuješ od dovozcu,veď si u neho kupoval (výrobné číslo tam nie je myslím teraz sram,shimano) dovozca ťa nemôže domietnuť a takto sa to točí na našom malom Slovensku dokolečka dokola.samozrejme viem sa vžiť aj do kože martinexa nie je to ľahké ale predsa podnikám na to aby som zarobil,keď to nejde skončím s tým a podnikám v niečom inom alebo sa niekde zamestnám a mám pokoj.Nevidím dôvod silou mocou niečo robiť keď sa nedarí.
No pani super, nejako sa nam to rozbehlo. Ale to je dobre. Z toho co napisal Rasto vychadza aj Sram a zacal vsetky cenovo drahsie modely vybavovat laserom oznacenym cislom. Aby bola mozna kontrola z ktoreho zdroja sa vyrobok dostal do obehu. Vyrobcovia maju zakaz predavat vyrobky urcene na montaz inym obchodnikom, ale bolo tazke dokazat vyrobcovi v Nemecku, aby sa nezbavil nadbytocneho tovaru cez e shop v Cechach. Alebo inde. Ako som spominal, ceny Am su niekde inde ako OEM, samozrejme cena je v neprospech AM. Distributor nema moznost dostat sa k baleniu OEM oficialne. U sramu je to tak, ze je potrebne objednavat priamo zo zavodu velke mnozstva, a termin dodania je cca 120 dni. Nie je mozne, aby som poslal objednavku a oni mi tovar obratom dodali, aj ked by to tak malo byt. Dalsim problemom je coraz vacsia " nenasystnost" kamannych obchodov po marziach. Ich poziadavky neustale rastu, co je pochopitelne, hlavny boom, ked sa predavalo xxx bicyklov denne je nenavratne prec. Ak by som spustil predaj na priamo, mnoho kamennych obchodov by muselo zavriet. Co sa tyka stranky, uplne suhlasim a priznavam, ze na tomto polui som vybuchol, prioritu dostal obchod, o ktorom sa coskoro dozviete. A aj situacia s katalogmi. inaksie kazdy predajca ma kompletnu ponuku nasich katalogov, sa bude zlepsovat. To verejne slubujem. O tychto slabinach som si vedomy a pracuje sa na ich odstraneni. Howg. a teraz do mna!
No fajn takže Sram je prvá lastovička.Určite ho bude nasladovať mnoho dalších výrobcov. Otázka na teba ako dovozdu koľko výrobkov Sramu bolo reklemovaných napr.prehadzovačov,radení ja si myslím,že nie veľa takže toho vyreklamovania výrobkov by som sa až tak nebál.Som rád,že kritika na vašu stránku padla na úrodú pôdu a bude sa to len a len zlepšovať.
Otázka ohladne kamenných obchodov je skor taká že nie že by museli zavrieť ale či by sa dokázali prisposobiť.Vo vačšine pripadov asi áno.
Tu sa bavíme hlave čo sa týka Sramu X.9 a X.0 komponentov čo je troška luxus bežným stačia niššie sady kde je cena prijatelná a nebudú pokukovať po webe.Tu je komunita ludí čo pozerá ale 70% Slovákov má lacnešje biky a tak aj ceny komponentov majú rozumnú cenovu hladinu.
Nie všetko čo je na e-shopoch je lacnejšie ako na SVK. Nájdu sa aj tam drahšie veci len človek pozrie na tie najdrahšie myslí si,že všetko tam bude lacné a začne objednávať a v konečom dosaldku zistí,že je na tom tak isto ako na SVK alebo ja horšie.To je presne tá politika ako maju hypermarkety na celom svete.Keď síť niečo kupiť tak konkrétnu vec a na ine sa nepozerať.
2martinex: ak som spravne pochopil tak si dovozca (pracujes pre) Rock Shox na SVK...pisal som vam mail...to vazne nove vidly(2007) budu na Slovensku az v polovici marca???? si nerobte srandu
Odpoved pre Vladol, tvoja dedukcia je spravna, a ja len plnim zelanie vacsiny obchodov, ktore si zelali tovar az na marec. Prva dodavka uz bola v 10/06 a nieco z nej este zostalo, ale konkretne tvoja vidlica nie. Nikto necakal, ze bude taka super zima.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otázka ohladne kamenných obchodov je skor taká že nie že by museli zavrieť ale či by sa dokázali prisposobiť.Vo vačšine pripadov asi áno.
Tu sa bavíme hlave čo sa týka Sramu X.9 a X.0 komponentov čo je troška luxus bežným stačia niššie sady kde je cena prijatelná a nebudú pokukovať po webe.Tu je komunita ludí čo pozerá ale 70% Slovákov má lacnešje biky a tak aj ceny komponentov majú rozumnú cenovu hladinu.
Nie všetko čo je na e-shopoch je lacnejšie ako na SVK. Nájdu sa aj tam drahšie veci len človek pozrie na tie najdrahšie myslí si,že všetko tam bude lacné a začne objednávať a v konečom dosaldku zistí,že je na tom tak isto ako na SVK alebo ja horšie.To je presne tá politika ako maju hypermarkety na celom svete.Keď síť niečo kupiť tak konkrétnu vec a na ine sa nepozerať.